Ιαπωνία: Φόβοι για το θάνατο οκτώ μαθητών από χιονοστιβάδα

Ιαπωνία: Φόβοι για το θάνατο οκτώ μαθητών από χιονοστιβάδα Facebook Twitter
0

 

Οκτώ άνθρωποι--πιθανότατα μαθητές Γυμνασίου που πραγματοποιούσαν ορειβατική εκδρομή-- εκφράζονται φόβοι ότι έχασαν τη ζωή τους και δύο άλλοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση όταν παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στην κεντρική Ιαπωνία.

 

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πόσα από τα θύματα είναι μαθητές ή αν στα θύματα περιλαμβάνονται και οι συνοδοί καθηγητές τους, ανακοίνωσε αξιωματούχος.

 

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί κοντά σε μια πίστα του σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Νάσου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 160 χιλιομέτρων βορείως του Τόκιο, όπου 53 μαθητές Γυμνασίου και 11 συνοδοί καθηγητές τους έκαναν ορειβασία, σύμφωνα με αξιωματούχο της τοπικής κυβέρνησης.

 

Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι οκτώ άνθρωποι βρέθηκαν αναίσθητοι και δεν «ανένηψαν». Οι ιάπωνες αξιωματούχοι δεν αναφέρονται σε νεκρούς αν δεν έχει προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση από γιατρό.

 

"Μια ή δύο φορές τον χρόνο σημειώνονται στην περιοχή περιστατικά με χιονοστιβάδες, αλλά δεν είχαμε ως σήμερα κάτι τόσο σοβαρό", δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ