Βρετανία: Δυο χρόνια φυλακή και 160 ώρες κοινωνικής εργασίας σε ζευγάρι που άφησε μόνα τα ζώα του και έφυγε διακοπές

Βρετανία: Δυο χρόνια φυλακή και 160 ώρες κοινωνικής εργασίας σε ζευγάρι που άφησε μόνα τα ζώα του και έφυγε διακοπές Facebook Twitter
0

Σε δυο χρόνια φυλακή και 160 ώρες κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε ζευγάρι στη Βρετανία που άφησε μόνα τα ζώα του στο σπίτι, χωρίς κανείς να τα φροντίζει και έφυγε για διακοπές δυο εβδομάδων στη Γαλλία.

Το ζευγάρι από το Wimbledon καταγγέλθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι παρατήρησαν παράξενη συμπεριφορά από τα ζώα και ειδικά από το σκυλάκι κανίς, το οποίο οι Ζάρα και Ντέιβιντ Χικς είχαν αφήσει, σύμφωνα με τη Sun,  στην τύχη του μαζί με δυο γάτες. Τελικά η μία γάτα βρέθηκε νεκρή καθώς δεν μπόρεσε να επιβιώσει χωρίς τροφή και νερό ενώ τα άλλα δύο ζώα ήταν σε καλή κατάσταση αλλά γεμάτα ψύλλους.

Το δικαστήριο δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες του ζευγαριού ότι είχε αναθέσει τη φροντίδα σε συγγενή αλλά αυτός δεν πήγε ούτε μια φορά στο σπίτι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM