Ο γιος του Τραμπ κατηγορεί τον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου για δήλωση που δεν έκανε σχετικά με την επίθεση

Ο γιος του Τραμπ κατηγορεί τον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου για δήλωση που δεν έκανε σχετικά με την επίθεση Facebook Twitter
0

Στο στόχαστρο βρίσκεται ο μεγάλος γιος του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump Jr, ο οποίος βιάστηκε να επικρίνει μέσω social media το δήμαρχο του Λονδίνου, για μια δήλωση που δεν έκανε, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

«Μου κάνετε πλάκα! Οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής σε μια μεγάλη πόλη, είπε ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan», έγραψε στο Twiter ο Donald Trump Jr.

(Το tweet του Donald Trump Jr παραμένει στο λογαριασμό του, προσθέτοντας κάτω από αυτό όλο και περισσότερα αρνητικά σχόλια)

Είναι ασαφές αν ο γιος του Αμερικανού Προέδρου γνώριζε ότι η αναφορά έγινε για άλλο λόγο σε άρθρο, ήταν με άλλο νόημα και ότι έγινε πριν από έξι μήνες και όχι για την επίθεση της Τετάρτης.

Οι επικρίσεις για το  tweet ήταν έντονες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Χρησιμοποιείτε μια τρομοκρατική επίθεση στην πόλη μας για να επιτεθείτε στο δήμαρχο του Λονδίνου για το δικό σας πολιτικό κέρδος. Θα έπρεπε να ντρέπεστε», έγραψε κάποιος.

«Είναι αυτό χρήσιμο για τον @DonaldJTrumpJr;» έγραψε ο Ciaran Jenkins, ανταποκριτής του  Channel 4 News. «Μήπως να διαβάζατε το άρθρο πριν ρίξετε τα βάρη στο δήμαρχο για το περιστατικό;».

Άλλοι ανέβασαν την πραγματική δήλωση που έκανε τώρα, μετά το χτύπημα ο Khan : «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Λονδρέζους και όλους τους επισκέπτες μας ότι δεν πρέπει να ανησυχούν. Η πόλη μας παραμένει μία από τις ασφαλέστερες στον κόσμο. Το Λονδίνο είναι η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Και στεκόμαστε μαζί απέναντι σε εκείνους που επιδιώκουν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι», είπε ο δήμαρχος.

Όταν τέθηκε το ζήτημα στον Λευκό Οίκο, απέφυγε να σχολιάσει. Ο ίδιος ο Donald Trump Jr έγραψε σε μέιλ του, σύμφωνα με τους Ν.Υ. Τimes: Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάθε tweet που στέλνω.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM