Συρία: 14 παιδιά σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ

Συρία: 14 παιδιά σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές στην Ιντλίμπ Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 21 άμαχοι, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε αεροπορικές επιδρομές στην πόλη Ιντλίμπ, που τελεί υπό τον έλεγχο ανταρτών και τζιχαντιστών, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου επί τόπου είδε δύο κτίρια, στα οποία στεγάζονταν εκτοπισμένοι από την επαρχία του Χαλεπίου, να έχουν καταρρεύσει ολοσχερώς.

Το Παρατηρητήριο έκανε λόγο για «ρωσικές» επιδρομές. Ανέφερε πως τα θύματα ήταν ένας άνδρας και 13 μέλη της οικογένειάς του καθώς και η οικογένεια του αδελφού του.

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, «πρόκειται για εκτοπισμένους της περιοχής Αλ-Μπαμπ», πρώην προπυργίου της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που κατελήφθη στα τέλη Φεβρουαρίου από τις τουρκικές δυνάμεις και τους αντάρτες συμμάχους τους.

Οι επιδρομές σημειώνονται στην 7η επέτειο από το ξέσπασμα του πολέμου στη Συρία, η οποία έχει προκαλέσει περισσότερους από 320.000 θανάτους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM