Μάγισσες ξεκίνησαν πόλεμο κατά του Τραμπ με μαζικά ξόρκια και τελετουργικά

Μάγισσες ξεκίνησαν πόλεμο κατά του Τραμπ με μαζικά ξόρκια και τελετουργικά Facebook Twitter
1

Οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ πιστεύουν ότι θα πρέπει να περιμένουν άλλα τέσσερα χρόνια έως ότου τον δουν να εγκαταλείπει το Λευκό Οίκο, αλλά οι μάγισσες της Αμερικής είναι πιο αισιόδοξες και έχουν ξεκινήσει με το δικό τους τρόπο τον πόλεμο κατά της προεδρίας του.


Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρει πως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι οπαδοί της μαγείας σε όλες τις ΗΠΑ πραγματοποίησαν το πρώτο μαζικό ξόρκι με στόχο την απομάκρυνση του προέδρου από το αξίωμά του.


Μια ομάδα στο Facebook αφιερωμένη στο τελετουργικό προσέλκυσε πάνω από 10.000 likes και οι συμμετέχοντες δημιούργησαν το χάσταγκ #magicresistance. Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε την οργή των συντηρητικών Χριστιανών, οι οποίοι έχουν κατηγορήσει τις μάγισσες για πνευματικό πόλεμο.


Ο συγγραφέας Michael Hughes, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως "μάγο στοχαστή" δημοσίευσε ένα από τα ξόρκια στο διαδίκτυο, λέγοντας ότι είχε δει πολλές διαφορετικές εκδόσεις σε ιδιωτικές ομάδες για τη μαγεία. Το συγκεκριμένο ξόρκι περιελάμβανε ένα πορτοκαλί κερί, μια κολακευτική φωτογραφία το Τραμπ και την κάρτα ταρώ με τον Πύργο.

Την ίδια ώρα υπήρχαν πολλά καλέσματα σε ομάδες και δημοσιεύτηκαν τα πρώτα βίντεο με τα τελετουργικά στο διαδίκτυο.

Μάγισσες ξεκίνησαν πόλεμο κατά του Τραμπ με μαζικά ξόρκια και τελετουργικά Facebook Twitter


Οι κάρτες Ταρώ χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο ως βοήθημα στις μαγικές τελετουργίες. Οι οπαδοί της μαγείας είχαν χαράξει το όνομά του προέδρου στο κερί χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα, απήγγειλαν ένα ξόρκι, και στη συνέχεια έκαψαν την εικόνα του στη φλόγα.


Τα λόγια περιελάμβαναν μια έκκληση προς τις θεότητες Wiccan και ζητούσαν να "δέσουν" τον Τραμπ ώστε να αποτύχει το έργο του. Το ξόρκι ανέφερε πως δεν πρέπει να αφήσουν τον Τραμπ να σφετεριστεί την ελευθερία μας και να γεμίσει το μυαλό μας με μίσος, σύγχυση, φόβο, ή απελπισία. Το ξόκρι στρέφονταν επίσης και εναντίον των υποστηρικτών του νέου προέδρου και ζητούσε να μην εισακουστούν οι φωνές τους.


Ο συγγραφέας είπε ότι δημοσίευσε λεπτομέρειες για το ξόρκι επειδή ένιωθε πως μια τέτοια κίνηση «θα ήταν ευπρόσδεκτη για πολλούς ανθρώπους».


Σύμφωνα με τις αρχές της μαγείας, ένα «ξόρκι για δέσιμο» δεν επιθυμεί ζημιά και κακό για το στόχο του, αλλά έχει ως στόχο να σταματήσει τον ίδιο από το να κάνει κακό.


Η MaryPat Azevedo, η οποία έλαβε μέρος στην τελετουργία στην Αριζόνα, είπε ότι είδε το τελετουργικό ως «προσευχή ενότητας». Είπε στο BBC: «Μια αληθινή μάγισσα ποτέ δεν θα μαγέψει κανέναν χωρίς την άδειά του. Αυτή η προσευχή είναι για την ευημερία και την ειρήνη για όλα τα όντα». Πρόσθεσε επίσης πως επιθυμεί να δει σωματική, συναισθηματική και πνευματική αλλαγής στον Τραμπ και την πολιτική του.


Οι μάγισσες και όσοι συμμετείχαν στο ξόρκι της Παρασκευής σχεδιάζουν να επαναλάβουν τα μάγια όταν έρθουν οι μέρες της φθίνουσας ημισελήνου και θα συνεχίσουν έως ότου ο Τραμπ φύγει από το Οβάλ Γραφείο. Το επόμενο τελετουργικό έχει οριστεί για τις 26 Μαρτίου.


Ίσως ήταν αναμενόμενο, μερικοί από τους οπαδούς του προέδρου να δυσαρεστηθούν με τη μαγεία.
Ο Joshua Feuerstein, ευαγγελικός πάστορας, εξέδωσε μια "επείγουσα προειδοποίηση", λέγοντας ότι «τα εκατομμύρια των μαγισσών» προσπαθούσαν να καταραστούν τον πρόεδρο.

Η χριστιανική Εθνικιστική Συμμαχία, μια συντηρητική θρησκευτική ομάδα, κήρυξε την 24η Φεβρουαρίου ως «ημέρα προσευχής» για την αντιμετώπιση της αδελφότητας των μαγισσών. Αποκάλεσαν τους συμμετέχοντες αποκρυφιστές 
που θέλουν να καλέσουν σκοτεινά πνεύματα κατά του Τραμπ και είπαν πως κάθε φορά που αυτοί θα ανάβουν τα κεριά τους κατά του προέδρου,εκείνοι θα απαντούν με προσευχή.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε από ομάδα μαγισσών που έκαναν το ξόρκι στη Βοστόνη: 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στην αρχή δεν πίστευα τον τιτλο.Καθώς διάβαζα το άρθρο σκεφτόμουν: "Καλά αυτός που με τόση άνεση ανέφερε το (όποιο) σχέδιό του με λεπτομέρειες στο YouTube, δεν καταλαβαίνει πως δίνει κίνητρα για διχασμό του λαού;"Λίγο πριν τελειώσω το άρθρο ανησύχησα που επιβεβαιώθηκα με τις δηλώσεις όλων αυτών των οργανώσεων. Είτε πιστεύει κανείς σε όλα αυτά, είτε όχι, όλη αυτή η ρητορική "ένωσης των ανθρώπων -υπό μιας σκοτεινής δύναμης- εναντίον ενός ατόμου" κυρίως αρνητικά αποτελέσματα θα φέρει. Οτιδήποτε συμβεί της προεδράρας στο εξής, κάποιοι θα θεωρηθούν άτομα επικίνδυνα (άρα στοχοποιημένα) κι ο πορτοκαλί πρόεδρος θα γίνει ήρωας.Τέλος ανησυχώ για το πού φτάσαμε σαν κοινωνία. Πώς αντί να καλλιεργούμε τόσα χρόνια τον παραγωγικό διάλογο και την ανοχή εκατέρωθεν πεποιθήσεων, σπρώχναμε κάτω από το χαλί τα διαφορετικά πιστεύω αφήνοντας το μίσος για το διαφορετικό να ριζώνει και να θρεφει γενιές. Ωραιοποιούσαμε τις καταστάσεις και αδιαφορήσαμε στην επίλυση ζητημάτων, πιστεύοντας πως δεν υπάρχει κάποιος κινδυνος πισωγυρίσματος της κοινωνίας σε άλλες σκοτεινές εποχές.Αναρωτιέμαι αν πριν 5-10 χρόνια θα πίστευε κανείς πως υπάρχει κίνδυνος να ξαναρθει το κυνήγι μαγισσών. Κυριολεκτικά και μη.Φοβάμαι για το τι έρχεται.