Βαρκελώνη: Αστυνομική καταδίωξη και πυρά εναντίον κλεμμένου φορτηγού υπό τον φόβο επίθεσης

Βαρκελώνη: Αστυνομική καταδίωξη και πυρά εναντίον κλεμμένου φορτηγού υπό τον φόβο επίθεσης Facebook Twitter
EPA/ALEJANDRO GARCIA
0

Ύστερα από καταδίωξη και πυροβολισμούς, η αστυνομία στη Βαρκελώνη συνέλαβε έναν άνδρα, σουηδικής εθνικότητας, ο οποίος είχε κλέψει ένα φορτηγό που μετέφερε φιάλες βουτανίου και πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα του Περιφερειακού. 

«Συλλάβαμε άτομο σουηδικής εθνικότητας, το οποίο εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα στο τιμόνι φορτηγού φορτωμένου με φιάλες βουτανίου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης έπεσαν πυρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες πριν από την προγραμματισμένη για το περιστατικό συνέντευξη Τύπου. Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει ακόμα εάν πρόκειται για απλή κλοπή ή για απόπειρα επίθεσης.

Αυτόπτης μάρτυρας είδε το φορτηγό να περνά και δήλωσε ότι ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και ότι όταν οι άνθρωποι τού φώναζαν, γελούσε και έκανε υβριστικές χειρονομίες. Τα ισπανικά μέσα μεταδίδουν ότι η σύλληψή του έγινε έπειτα από μεγάλη αστυνομική καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM