Η Amazon ανακοίνωσε τη δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ

Η Amazon ανακοίνωσε τη δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ Facebook Twitter
EPA/CHRISTOPH SCHMIDT
0

H διαδικτυακή εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon.com Inc ανακοίνωσε σήμερα τη σταδιακή δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας  πλήρους απασχόλησης στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 18 μήνες, την ώρα που ο εκλεγμένος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζητεί από τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στο αμερικανικό έδαφος.

Η Amazon, που έχει την έδρα της στο Σιάτλ, υποσχέθηκε έως τα μέσα του 2018, να αυξήσει το πλήρως απασχολούμενο εργατικό δυναμικό στις ΗΠΑ σε 280.000 εργαζομένους, από 180.000 που ήταν το 2016.

«Οι θέσεις αυτές δεν θα είναι μόνο στην έδρα μας στο Σιάτλ ή στη Σίλικον Βάλεϊ - θα είναι στο δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών μας, σε κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις σε τοπικές κοινότητες σ' όλη τη χώρα», αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζεφ Μπέζος.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2015 η Amazon είχε περίπου 230.800 εργαζομένους πλήρους και μερικής απασχόλησης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM