37 σκυλιά που σώθηκαν από τη σφαγή του φεστιβάλ κρέατος σκύλου στην Κίνα, ξεκινούν νέα ζωή στον Καναδά

37 σκυλιά που σώθηκαν από τη σφαγή του φεστιβάλ κρέατος σκύλου στην Κίνα, ξεκινούν νέα ζωή στον Καναδά Facebook Twitter
3

37 σκυλιά που είχαν βρεθεί κλεισμένα σε σκουριασμένα σιδερένια σκυλιά, στριμωγμένα και ανήμπορα να αναπνεύσουν και που προορίζονταν για σφαγή σε κινεζικό φεστιβάλ κρέατος σκύλου, μεταφέρθηκαν πλέον στο Μόντρεαλ για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

«Αυτά τα σκυλιά είναι πρεσβευτές για τους σκύλους που σφάζονται με φρικιαστικό τρόπο στο εμπόριο κρέατος σκύλου, κυρίως στην Ασία, κάθε χρόνο,», δήλωσε στο CBC, η Rebecca Aldworth, εκτελεστική διευθύντρια της Humane Society International /Canada.

37 σκυλιά που σώθηκαν από τη σφαγή του φεστιβάλ κρέατος σκύλου στην Κίνα, ξεκινούν νέα ζωή στον Καναδά Facebook Twitter

Η οργάνωση βρήκε τα σκυλιά πριν από επτά μήνες στο φεστιβάλ κρέας σκύλου στην πόλη Yulin στην Κίνα. Η Aldworth είπε επίσης στο κανάλι ότι έχει βρεθεί ήδη το καταφύγιο που θα στεγάσει αρχικά τα σκυλιά, που θα έχουν δίπλα τους κτηνιάτρους και ειδικό προσωπικό.

Τα ζώα ήταν πολύ αδυνατισμένα και καλυμμένα με πληγές όταν βρέθηκαν.«Αυτά τα σκυλιά θα χρειαστούν πολλή φροντίδα και προσοχή και ελπίζουμε οι κάτοικοι του Μόντρεαλ να ανοίξουν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους σε αυτά», τόνισε ακόμη η Aldworth.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ