ΗΠΑ: Δυο έφηβες μετέδωσαν live στο Facebook το θάνατο τους σε τροχαίο

ΗΠΑ: Δυο έφηβες μετέδωσαν live στο Facebook το θάνατο τους σε τροχαίο Facebook Twitter
0

 

ΗΠΑ: Δυο έφηβες μετέδωσαν live στο Facebook το θάνατο τους σε τροχαίο Facebook Twitter

Δύο έφηβες πέθαναν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Πενσιλβάνια, ενώ έκαναν live μετάδοση στο Facebook. Η μία από τις δύο, η 18χρονη Brooke Hughes, μετέδιδε με το κινητό της ενώ οδηγούσε κατά μήκος κεντρικού δρόμου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ενώ η άλλη, η 19χρονη Chaniya Morrison-Toomey ακούγεται να τη ρωτά αν μεταδίδει live.

ΗΠΑ: Δυο έφηβες μετέδωσαν live στο Facebook το θάνατο τους σε τροχαίο Facebook Twitter

Πριν όμως η οδηγός προλάβει να απαντήσει, στο βίντεο φαίνονται τα φώτα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου να αναβοσβήνουν και ακούγονται τα ελαστικά να «ουρλιάζουν». Ένα ρυμουλκούμενο τρακτέρ είχε μόλις χτυπήσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους.

Το βίντεο συνεχίζει να γράφει για μερικά λεπτά, πριν ακουστεί η φωνή ενός γενειοφόρου άνδρα που εμφανίζεται θολά στο πλάνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και καταστράφηκε και αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να βρούν τραγικό θάνατο. Oι αστυνομικοί σημειώνουν πάντως ότι η οδηγός πήγαινε με χαμηλή ταχύτητα καθώς είχε τη ρεζέρβα στον έναν από τους τέσσερις τροχούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM