Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος με 81 επιβάτες- Μετέφερε ομάδα ποδοσφαίρου

Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος με 81 επιβάτες- Μετέφερε ομάδα ποδοσφαίρου Facebook Twitter
1

Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος με 81 επιβάτες- Μετέφερε ομάδα ποδοσφαίρου Facebook Twitter

 

Update: Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κολομβία. Στο αεροσκάφος της εταιρείας Lamia, που είχε αναχωρήσει από τη Βολιβία, επέβαιναν συνολικά 81 άτομα, 72 επιβάτες και 9 άτομα πλήρωμα ενώ νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι επιζώντες.

Στο αεροσκάφος επέβαινε η ποδοσφαιρική ομάδα Σαποκοένσε από τη Βραζιλία.


Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής:

 

Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος με 81 επιβάτες- Μετέφερε ομάδα ποδοσφαίρου Facebook Twitter

 


 

Οι αρχές της Κολομβίας ανταποκρίθηκαν σε κατάσταση ανάγκης αναφορικά με την πτώση αεροσκάφους με 81 επιβάτες.

"Eίναι μια τραγωδία τεραστίων διαστάσεων", δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Μεντεγίν, ο οποίος ανέφερε και το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιζώντες.

 


 

"Επιβεβαιώθηκε, ο αριθμός αδείας του αεροσκάφους ήταν CP2933 και μετέφερε την @ChapecoenseReal ομάδα. Προφανώς υπάρχουν επιζώντες ", αναφέρεται στο λογαριασμό του αεροδρομίου Jose Maria Cordova de Rionegro.

Σύμφωνα με νεότερες επιβεβαιωμένες  πληροφορίες το αεροσκάφος που προερχόταν από τη Βολιβία μετέφερε 72 επιβάτες και 9 μέλη πληρώματος και συνετρίβη στο Σέρο Γκόρντο, κοντά στην πόλη Λα Ουνιόν.


Η οδική πρόσβαση στο σημείο της συντριβής, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το Μεντεγίν , δεν είναι δυνατή λόγω «των μετεωρολογικών συνθηκών», σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου.


«Οπως φαίνεται το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα», δήλωσε στο AFP ο Ελκίν Οσπίνα, δήμαρχος της κοντινής πόλης Λα Σέχα προσθέτοντας ότι σωστικά συνεργεία βρίσκονται επί τόπου και τα ιατρικά κέντρα της περιοχής ετοιμάζονται να δεχθούν τους τραυματίες.


Η ποδοσφαιρική ομάδα του Chapecoense δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση. Οι ποδοσφαιριστές της μετέβαιναν στο Μεντεγίν για να αντιμετωπίσουν την Atletico Nacional στον τελικό της Copa Sudamericana.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM