Δέκατη γυναίκα στη σειρά κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Δέκατη γυναίκα στη σειρά κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
2

Δέκατη γυναίκα στη σειρά κατηγόρησε την Πέμπτη τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση, λίγες μόλις ώρες μετά την εκ νέου οργισμένη διάψευση του Αμερικανού υποψηφίου για την Προεδρεία των ΗΠΑ πως ποτέ στη ζωή του δεν προέβη σε άσεμνες πράξεις κατά γυναικών. Η Καρίνα Βιρτζίνια είναι η δέκατη κατά σειρά γυναίκα που κατηγορεί δημοσίως τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών.

Η Καρίνα Βιρτζίνια, μια δασκάλα γιόγκα ηλικίας 45 ετών από την περιοχή της Νέας Υόρκης, κατήγγειλε σήμερα δημοσίως ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της το 1998, κατηγορίες που προστίθενται σε εκείνες άλλων εννέα γυναικών τις τελευταίες ημέρες.

Η ίδια περιέγραψε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ότι συνάντησε τυχαία τον επιχειρηματία στο τουρνουά τένις US Open, στη Νέα Υόρκη, το 1998, όταν εκείνη ήταν 27 ετών. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο δισεκατομμυριούχος είπε αναφερόμενος σε εκείνη σε μια παρέα ανδρών που τον συνόδευε: «Ε, κοιτάξτε την. Δεν το έχουμε ξαναδεί (αυτό). Κοιτάξτε τα πόδια της». Τόνισε πως οι δυο τους δεν είχαν ξανασυναντηθεί ποτέ. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε για εκείνη «σα να (ήταν) ένα αντικείμενο παρά ένας άνθρωπος» όπως επισήμανε η ίδια στη συνέντευξη τύπου, όπου ανέγνωσε μια δήλωση την οποία είχε προετοιμάσει εκ των προτέρων. Ο μεγιστάνας προσέγγισε την 27χρονη εκείνη την εποχή γυναίκα, της έπιασε το χέρι και κατόπιν της άγγιξε το στήθος, σύμφωνα με την ίδια. "Περίμενα ένα αυτοκίνητο να περάσει να με πάρει. Εκείνος περπάτησε προς το μέρος μου και με το δεξί του χέρι με άρπαξε από τα δεξιά και στη συνέχεια ακούμπησε το στήθος μου. Έπαθα σοκ. Πετάχτηκα. 'Δεν ξέρεις ποιος είμαι; Δεν ξέρεις ποιος είμαι;΄- αυτό μου είπε. Ένιωσα φόβο και φοβερά αδύναμη. Όταν έφτασε το αυτοκίνητο που περίμενα, μπήκα μέσα, έκλεισα την πόρτα και το σοκ μου τότε μετατράπηκε σε φόβο" δήλωσε η 45χρονη Βιρτζίνια. 

Μετά το περιστατικό, η Καρίνα Βιρτζίνια υπογράμμισε πως ένιωσε «ντροπή». «Για πολλά χρόνια, δίσταζα πάντα (να αποφασίσω) τι πρέπει να φορέσω για να μην τραβήξω άθελά μου την προσοχή» τόνισε.


Κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας τηλεμαχίας, ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε όσα του προσάπτουν και επιβεβαίωσε ότι αυτές οι κατηγορίες έχουν «σε μεγάλο βαθμό διαψευστεί». Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον «παρακίνησε» αυτές τις γυναίκες να τον κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση.

«Κανείς δεν μου ζήτησε να μιλήσω δημοσίως» διαβεβαίωσε από την πλευρά της σήμερα η Καρίνα Βιρτζίνια. «Στην πραγματικότητα πολλοί ήταν εκείνοι που με συμβούλεψαν να μην το κάνω».

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη τύπου της Καρίνα Βιρτζίνια:

* Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και Guardian

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM