Πρώην δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1980

Πρώην δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1980 Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες πριν το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ Κλίντον - Τραμπ το οποίο γίνεται στη σκιά των αποκαλύψεων και των κατηγοριών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον γυναικών από τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, μια πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης κατηγόρησε τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο Κλίντον προέβη σε ανάρμοστες χειρονομίες σε βάρος της το 1980 στο Αρκάνσας, όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης, σε ένα βίντεο-μαρτυρία που δημοσιεύτηκε σήμερα από τον ιστότοπο, που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, Breitbart.com.


Η Λέσλι Μίλγουι, τότε Λέσλι Ντέρικ, κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είχε πάρει συνέντευξη περίπου 20 φορές εκείνη την εποχή, ότι την άγγιξε τρεις φορές σε ένα δωμάτιο μοντάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου εκείνη εργαζόταν στο Αρκάνσας . «Καθόμουν σε μια καρέκλα, εκείνος ήλθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει τους ώμους και να κατεβάζει τα χέρια του προς το στήθος μου. Εξεπλάγην, παρέλυσα. Του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος γέλασε» εξήγησε η Μίλγουι στο Breitbart.


Τη δεύτερη και την τρίτη φορά, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο Μπιλ Κλίντον πίεσε το γεννητικό του όργανο πάνω της, αν κι εκείνη του ζήτησε να σταματήσει.


Η πρώην δημοσιογράφος είπε επίσης ότι ο Μπιλ Κλίντον πήγε στην οικία της για την συναντήσει.


Η Λέσλι Μίλγουι επισήμανε στη μαρτυρία της στον ιστότοπο ότι δίστασε να μιλήσει όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι το 1998, καθώς ήθελε να προστατεύσει τα τρία μικρά παιδιά της.


«Τα ΜΜΕ δεν έχουν ζητήσει από τους Κλίντον να λογοδοτήσουν για την συμπεριφορά τους και αυτό επηρεάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκλογές, σε μεγάλο βαθμό», πρόσθεσε η Μίλγουι.


«Είμαι βέβαιη πως δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που αντιμετώπισε τέτοιου είδους συμπεριφορά από τον Μπιλ Κλίντον».


Σε ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2011, σύμφωνα με το Breitbart, η γυναίκα αυτή είχε αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας μονάχα ότι ο πρώην πρόεδρος της είχε αγγίξει τον ώμο.


«Δεν θα εκπλαγώ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλεστεί αυτές τις πληροφορίες απόψε ή τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε ότι θα κάνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα» πριν από τις εκλογές, δήλωσε ο Μπράιαν Φάλον, εκπρόσωπος τύπου της Χίλαρι Κλίντον.

Η συνέντευξη της Leslie Millwee:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ