Ρωσία: 33χρονη έπεσε με το γιο της στο κενό επειδή την κορόιδευε ο άνδρας της για την πλαστική

Ρωσία: 33χρονη έπεσε με το γιο της στο κενό επειδή την κορόιδευε ο άνδρας της για την πλαστική Facebook Twitter
4



33χρονη στη Ρωσία πήδηξε στο κενό κρατώντας τον 8χρονο γιο της, επειδή ο σύζυγος της την κορόιδευε για την πλασική που είχε κάνει στη μύτη της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο σύζυγος της Άνα Οζίγκοβα της έλεγε ότι μετά την επέμβαση μοιάζει με γουρούνι.

Η 33χρονη ακολουθούσε αντικαταθλιπτική θεραπεία μετά τα αποτελέσματα της πλαστικής επέμβασης που της μεγάλωσε τα ρουθούνια.

Φίλοι της οικογένειας ανέφεραν ότι η επέμβαση αυτή ήταν το έναυσμα για τα προβλήματα στο γάμο της, και σε μια αλυσίδα γεγονότων που την άφησε χωρίς ελπίδα.

Ρωσία: 33χρονη έπεσε με το γιο της στο κενό επειδή την κορόιδευε ο άνδρας της για την πλαστική Facebook Twitter

Η 33χρονη παρέσυρε στο θάνατο και τον 8χρονο γιό της που κοιμόταν, όταν η μητέρα του τον πήρε αγκαλιά και έπεσε στο κενό από το σπίτι σε πολυκατοικία στο  Όμσκ της Σιβηρίας, όπου έμενε.

Την προηγούμενη ημέρα στα social media είχε παραπονεθεί σε φίλη της ότι αντιμετωπίζει τη χλεύη του συζύγου της .

 Σύμφωνα με τη φίλη, η 33χρονη χρειαζόταν συναισθηματική υποστήριξη, καθώς είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει ενώ φοβόταν ότι ο άνδρας της θα πάρει την επιμέλεια του γιου της.

Ρωσία: 33χρονη έπεσε με το γιο της στο κενό επειδή την κορόιδευε ο άνδρας της για την πλαστική Facebook Twitter

Πίσω της άφησε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. «Ήθελα την ευτυχία, την ευγένεια και την ειρήνη για τον γιό μου. Αλλά μεγαλώνει μέσα στην οργή». 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ