Xάος με εκατοντάδες φοιτητές που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να σκοτώσουν κλόουν

Xάος με εκατοντάδες φοιτητές που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να σκοτώσουν κλόουν Facebook Twitter
1
Xάος με εκατοντάδες φοιτητές που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να σκοτώσουν κλόουν Facebook Twitter

Το φαινόμενο με τις θεάσεις κλόουν έχει αρχίσει να προκαλεί πανικό πέρα από το αναμενόμενο και πλέον οι μαρτυρίες πληθαίνουν σε όλες τις ΗΠΑ.

Ένα βίντεο από το πανεπιστήμιο Penn State στη Πενσυλβάνια δείχνει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν όταν ακούστηκε πως κάπου στο προαύλιο υπάρχει ένας ένοπλος κλόουν. Εκατοντάδες φοιτητές βγήκαν από την εστία και άρχισαν να τρέχουν ενώ την ίδια ώρα συστάθηκαν ομάδες για να τον κυνηγήσουν. Κάποιοι είχαν μαζί τους ρόπαλα του γκολφ, μπαστούνια και λοστούς και επικράτησε πανικός καθώς οι ορδές άρχισαν να ψάχνουν περιμετρικά στις εγκαταστάσεις. Στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι φοιτητές ακούγονται να απειλούν σκοτώσουν τον κλόουν .

Αντίστοιχο περιστατικό με πανικό μεταξύ φοιτητών σημειώθηκε την Τρίτη σε ένα ακόμη πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης.

Xάος με εκατοντάδες φοιτητές που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να σκοτώσουν κλόουν Facebook Twitter
Χάρτης με τις θεάσεις κλόουν που έχουν καταγγελθεί

Οι διαστάσεις που παίρνει αυτή η ιστορία μοιάζουν πλέον εκτός ελέγχου. Αρχικά ήταν 5-10 περιστατικά σε πόλεις στις ανατολικές ΗΠΑ και σταδιακά όλο και περισσότερες μαρτυρίες άρχισαν να έρχονται από άλλες πολιτείες. 

Tελικά το φαινόμενο και η φημολογία για κλόουν που τρομοκρατούν παιδιά και προσπαθούν να τα παρασύρουν σε δάση ή έρημα σπίτια, πέρασε τον Ατλαντικό και χθες υπήρξαν οι πρώτες αναφορές για κλόουν στη Βρετανία. Σύμφωνα με αναφορά σε αστυνομικό τμήμα του Νιούκασλ, υπήρξαν νεαροί μεταμφιεσμένοι που τρόμαζαν τους περαστικούς.

Οι αρχές των ΗΠΑ πάντως είναι πολύ ανήσυχες καθώς πλησιάζει το Χάλογουιν και φοβούνται πως καθώς ο πανικός έχει κυριεύσει τις πόλεις με τα περισσότερα κρούσματα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια