Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στην πρώην Μις Υφήλιο που τον κατήγγειλε και προτρέπει τους αμερικανούς να δουν το sex tape της

Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στην πρώην Μις Υφήλιο που τον κατήγγειλε και προτρέπει τους αμερικανούς να δουν το sex tape της Facebook Twitter
1

Μια πρώην Μις Υφήλιος έχει γίνει αυτές τις μέρες το επίκεντρο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ. Το όνομα της Αλίσια Ματσάντο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά το ντιμπέιτ Κλίντον - Τραμπ.

 Η Χίλαρι Κλίντον είχε πει κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα «Μις Πίγκι» και «Μις Οικιακή Βοηθός» (σ.σ. επειδή είναι Λατίνα), κατηγορώντας την ότι είχε πάρει βάρος κι είχε χαλάσει το σώμα της.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε καταρχάς ότι είχε προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Επιπλέον εξοργίστηκε με αυτήν την αναφορά στο παρελθόν του. Μέχρι και πέρσι εκείνος ήταν άλλωστε που διοργάνωνε τα καλλιστεία Μις Υφήλιος. Λίγες ώρες μετά, εμφανίστηκαν οι πρώτες συνεντεύξεις της Ματσάντο η οποία εξομολογήθηκε το πώς ο Τραμο την χλεύαζε και τς δυσκολίες που προκάλεσε στη ζωή της ο δημόσιος εξευτελισμός.

Όμως σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε κι εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον Ματσάντο, την οποία αποκάλεσε «αηδιαστική» προτρέποντας το αμερικανικό κοινό να ρίξει μια ματιά στο «sex tape» που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την ίδια.


Σε μια σειρά tweet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος  καταφέρεται με δριμύτητα εναντίον της Ματσάντο, την οποία η αντίπαλός του του Δημοκρατικού Κόμματος ανέφερε ως παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις γυναίκες.

«Το να χρησιμοποιεί την Αλίσια Μ. ως ένα πρότυπο αρετής δείχνει σε ποιο βαθμό η Χίλαρι– η διεφθαρμένη– πλανάται πλάνην οικτρά. Η Χίλαρι έχει ξεγελαστεί από μια απατεώνισσα» έγραψε ο Τραμπ σήμερα, λιγότερες από 6 εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

«Η διεφθαρμένη Χίλαρι ξεγελάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από την χείριστη των Μις Υφήλιος (που πήραν το στέμμα) στους διαγωνισμούς μου. Η Χίλαρι την χαρακτηρίζει «άγγελο» χωρίς να διασταυρώσει το παρελθόν της, κάτι που είναι φοβερό» πρόσθεσε.


Πρόσθεσε επίσης πως η Χίλαρι μάλλον είχε βοηθήσει την Αλίσια Ματσάντο να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα προκειμένου να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της στην πρώτη τηλεμαχία.


«Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική (εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει) Αλίσια Μ. να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» διερωτήθη ο Ντόναλντ Τραμπ.


Το περιοδικό Politico έγραψε ότι η Ματσάντο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεριάλιτι τολμηρού περιεχομένου κι είχε ποζάρει γυμνή για την μεξικανική έκδοση του Playboy, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει βρει στοιχεία ότι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια