Kαμπάνια για την προώθηση της χορτοφαγίας φτάνει στα άκρα για να πετύχει το σκοπό της

Kαμπάνια για την προώθηση της χορτοφαγίας φτάνει στα άκρα για να πετύχει το σκοπό της Facebook Twitter
4

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έφτασαν στα άκρα στη Γαλλία, κάνοντας στα σώματα τους σημάδια με καυτά σίδερα προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για την κακοποίηση των ζώων και να προωθήσουν τη χορτοφαγία.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Place de la Republique του Παρισιού, το Σάββατο, η ομάδα 269 Life France απαίτησε την  πλήρη «απελευθέρωση των ζώων" και έδειξε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει προκειμένου  να προβάλει το αίτημά της.

 

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, μια γυναίκα φαίνεται να ουρλιάζει ενώ την καίνε με σίδερο σαν αυτό που μαρκάρουν τα βοοειδή. Οι ακτιβιστές φοράνε αλυσίδες και σέρνονται για να υποστούν το έγκαυμα και να δείξουν το βασανιστήριο για τα ζώα.

Οι διαδηλωτές παρουσίασαν πριν από λίγο καιρό και ένα κρεοπωλείο ανθρώπων όπου πωλούνταν συσκευασμένα, πλαστά ανθρώπινα μέλη, όπως το κρέας σε ένα σούπερ μάρκετ. Διαδηλωτές ντυμένοι ως γευσιγνώστες με ματωμένα πηγούνια δοκίμαζαν το γεύμα τους.

 Η ομάδα θέλει να τονίσει τη σκληρότητα της  βιομηχανία κρέατος και «να αλλάξει την αντίληψη των πτωμάτων βάζουν στο στόμα οι άνθρωποι, στο όνομα της γαστρονομικής απόλαυσης."

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ