ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ρέντσι: «Δεν θα δεχθούμε να γίνει η Ε.Ε, μόνο ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης»

Ρέντσι: «Δεν θα δεχθούμε να γίνει η Ε.Ε, μόνο ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης» Facebook Twitter
0

Λάβρος κατά των Ευρωπαίων ηγετών εμφανίστηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Πράτο της κεντρικής Ιταλίας, δηλώντας ότι η Ιταλία δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνον ένας χώρος γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης.

«Η χώρα μας δεν θα δεχθεί ποτέ να στηρίξει ένα μη φιλόδοξο σχέδιο για την Ευρώπη, το οποίο να της επιτρέψει απλώς να επιβιώσει», πρόσθεσε ο Ρέντσι, ο οποίος δεν πήρε μέρος τελικά στη σημερινή σύνοδο της Βιέννης για το προσφυγικό, ενώ δεν εκλήθη να συμμετάσχει ούτε στη συνάντηση της επόμενης Τετάρτης στο Βερολίνο με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, την Γερμανίδα καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ, και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τους κανόνες της Ένωσης πρέπει να τους σέβονται όλοι. Και εκείνοι, όπως η Γερμανία, οι οποίοι διαθέτουν εμπορικό πλεόνασμα, που αν επενδυθεί μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της όλης οικονομικής κατάστασης», τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Σύμφωνα με τον κ. Ρέντσι «η εποχή των διαφόρων εγωισμών τελείωσε» και «αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν την Ιταλία, προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλία».

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM