Σε ποδηλατικό αγώνα στο Δουβλίνο, ένα ελάφι συγκρούστηκε με ποδηλάτη και έφυγε ανενόχλητο

Σε ποδηλατικό αγώνα στο Δουβλίνο, ένα ελάφι συγκρούστηκε με ποδηλάτη και έφυγε ανενόχλητο Facebook Twitter
0
Σε ποδηλατικό αγώνα στο Δουβλίνο, ένα ελάφι συγκρούστηκε με ποδηλάτη και έφυγε ανενόχλητο Facebook Twitter

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή σε ποδηλάτη στην Ιρλανδία, όταν διασχίζοντας ένα κομμάτι της διαδρομής του, βρήκε στον δρόμο του δύο ελάφια και το ένα μάλιστα πήδηξε από πάνω του. 

Έμεναν ακόμη 10χλμ στον αθλητή του τρίαθλου Shane O'Reilly, για να ολοκληρώσει τη διαδρομή από το Blackrock στο County Dublin, όταν ένα ελάφι πέρασε πάνω από το κεφάλι του ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ευτυχώς ο O' Reilly φορούσε το κράνος και παρά το ατύχημα που είχε κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του. 

 

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση RTE, ο O' Reilly, ανέφερε πως το κράνος του έσωσε τη ζωή και εκτός από μία πληγή στον ώμο του, είχε και πονοκέφαλο.

 

Σε ποδηλατικό αγώνα στο Δουβλίνο, ένα ελάφι συγκρούστηκε με ποδηλάτη και έφυγε ανενόχλητο Facebook Twitter

 

Περίσσοτεροι από 1.000 αθλητές πήραν μέρος στο Dublin City Triathlon, στο πάρκο της πόλης, στο οποίο διαβιούν περίπου 500 ελάφια. 

 

Ένας φωτογράφος που «κάλυπτε» τον αγώνα κατάφερε να «συλλάβει» τη στιγμή. Ο Erik Scraggs δήλωσε πως ποτέ του δεν πίστεψε πως το ελάφι θα προσπαθούσε να πηδήξει πάνω από τους ποδηλάτες. «Όπως στεκόμουν αναμένοντας ένα γκρουπ ποδηλατιστών, άκουσα ποδοβολητό και τότε είδα δύο ελάφια να τρέχουν παράλληλα με τον δρόμο» είπε ο φωτογράφος στο BBC και συνέχισε: «Είχα την αίσθηση πως θα μπορούσαν να κάνουν τον δρόμο με τους ποδηλάτες γι'αυτό και έστρεψα προς εκεί τον φακό μου. Δεν είχα προβλέψει πως μπορεί να προσπαθούσαν να περάσουν και από πάνω τους».

 

Ερωτηθείς για την στιγμή της σύγκρουσης ο Scraggs είπε «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν μια ισχυρή σύγκρουση» ενώ δήλωσε ανακουφισμένος που ο O' Reilly πήρε το ποδήλατό του και κατάφερε να τερματήσει την διαδρομή. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM