Λέστερ και Μαντλίν: Δύο τροπικές καταιγίδες σχηματίζονται στον Ειρηνικό

Λέστερ και Μαντλίν: Δύο τροπικές καταιγίδες σχηματίζονται στον Ειρηνικό Facebook Twitter
0

Αναφορές για σχηματισμό δύο τροπικών καταιγίδων εξέδωσε σήμερα το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (NHC).

Στην πρώτη περίπτωση, η τροπική καταιγίδα Λέστερ εξελίχθηκε σε τυφώνα που τώρα κατευθύνεται δυτικά στον Ειρηνικό Ωκεανό, μακριά από την ηπειρωτική χώρα του Μεξικού.


Ο τυφώνας συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα έως 120 χλμ. την ώρα και βρίσκεται περίπου 885 χλμ. νοτιοδυτικά του νότιου άκρου της Μπάχα Καλιφόρνια, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους του NHC που εδρεύει στο Μαϊάμι.


Δεν έχει εκδοθεί καμιά προειδοποίηση, καθώς ο τυφώνας κατευθύνεται δυτικά με ταχύτητα 15 χλμ. την ώρα, αναφέρει το NHC.

Την ίδια ώρα, η τροπική καταιγίδα Μαντλίν σχηματίστηκε στον βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό και ανατολικά-νοτιοανατολικά των νησιών της Χαβάης.


Η καταιγίδα που συνοδεύεται από ανέμους με ταχύτητα έως 65 χλμ. την ώρα βρίσκεται περίπου 1.990 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά του Μεγάλου Νησιού της Χαβάης.


Και για αυτή την περίπτωση, δεν έχει εκδοθεί καμιά προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς η καταιγίδα κατευθύνεται δυτικά με ταχύτητα 19 χλμ. την ώρα, σύμφωνα με το ΝHC.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM