Οι Αμερικανοί έχουν ενθουσιαστεί για το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο που θα συμβεί σε ένα χρόνο από τώρα

0

Μία ολική ηλιακή έκλειψη αναμένεται να είναι ορατή σε ένα μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ, τον Αύγουστο του 2017. Αν και το φαινόμενο θα έχει διάρκεια λίγων λεπτών, τα ξενοδοχεία κατά μήκος  του μονοπατιού της έκλειψης είναι ήδη κλεισμένα.

Οι Αμερικανοί έχουν κυριολεκτικά κυριευθεί με μανία για το φαινόμενο το οποίο αν και συμβαίνει συχνά είναι εντυπωσιακό καθώς η σκιά που ρίχνει το φεγγάρι στη γη είναι τόσο σκοτεινή όσο η νύχτα. Όμως αφού κάτι τέτοιο είναι συχνό, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς τι είναι αυτό που τώρα έχει προκαλέσει τόσο ενθουσιασμό για το αστρονομικό φαινόμενο. Το βίντεο του Business Insider εξηγεί πως οι περισσότερες διαδρομές των εκλείψεων που συμβαίνουν, είναι ορατές από ελάχιστα σημεία στον πλανήτη και αυτή θα είναι μια από τις λίγες φορές που θα είναι ορατό από ένα τόσο μεγάλο τμήμα ηπειρωτικής γης. Το βίντεο έχει μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και για το φαινόμενο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM