Mέρκελ: Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους διακινητές χωρίς την Τουρκία

Mέρκελ: Δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους διακινητές χωρίς την Τουρκία Facebook Twitter
H Kαγκελάριος Μέρκελ στην ομιλία της από το αεροπλανοφόρο Γκαριμπάλντι στην Ιταλία
1

«Η συνεργασία με την Τουρκία για το μεταναστευτικό είναι σωστή, διαφορετικά δεν μπορούμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση με τους διακινητές», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ κατά την συνέντευξη τύπου στο ιταλικό αεροπλανοφόρο Γκαριμπάλντι.

Η καγκελάριος αναφέρθηκε και στην ανάγκη συνεργασίας με τα κράτη προέλευσης και διέλευσης μεταναστών «ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν στις χώρες στις οποίες διαμένουν».

Σχετικά με την οικονομία δήλωσε, δε, ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα Γιούνκερ» και πως «όλοι επιθυμούν την γενικότερη οικονομική ανάπτυξη των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Η Μέρκελ, τέλος, θέλησε να υπογραμμίσει ότι «ο Ματέο Ρέντσι πραγματοποίησε στην Ιταλία μεταρρυθμίσεις που μπορούν να χαρακτηρισθούν ακρογωνιαίοι λίθοι για ένα βιώσιμο μέλλον».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κυρ Αγγέλα μας.Μπράβο σου ...καλή κ ηθική η προσέγγιση σου στο προσφυγικό (.είναι κ τα φτηνά εργατικα βεβαίως βεβαιως).Τα μεμετια κι ο σουλτάνος ομως κάνουν παρτυ με τα λεφτά της ΕΕ. Στην ουσία λες να συνεργαστείς με τους διακινητες για να πιάσεις τους .....διακινητες! !!τρελό γελιο. Εμ.....προστεταντικη καντιανη σκέψη. ....που να καταλάβεις τη λάγνα Ανατολή. Αλλά σου λέει ο Σουλτάνος μπροστά κ αλλά λέει από πίσω. Ρώτα κ μας κάτι ξέρουμε απ αυτά.