«Κατέρρευσε» κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης (βίντεο)

«Κατέρρευσε» κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης (βίντεο) Facebook Twitter
3

Ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης Λι Χσιέν Λόονγκ «κατέρρευσε» κατά τη διάρκεια ομιλίας του, όμως το περιβάλλον του διαβεβαιώνει ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο 64χρονος Λι, γιος του ιδρυτή της ανεξάρτητης Σιγκαπούρης και πρώην πρωθυπουργού Λι Κουάν Γιου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διέκοψε ξαφνικά την ομιλία που εκφωνούσε με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της χώρας του, με τους παριστάμενους να τον βοηθούν να κατέβει από το βήμα και να απομακρυνθεί από την αίθουσα.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι έκανε μια χειρονομία, ως ένδειξη χαιρετισμού προς το πλήθος, πριν οδηγηθεί σε διπλανή αίθουσα για να εξεταστεί από γιατρούς.

Το γραφείο του έσπευσε να ανακοινώσει μέσω του Twitter ότι η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή, ότι δεν είχε υποστεί κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τέο Τσι Χεάν διαβεβαίωσε ότι ο Λι θα επέστρεφε σύντομα για να συνεχίσει την ομιλία του, πράγμα που έγινε μετά από μερικά λεπτά.

Ο πρωθυπουργός συνέχισε από το σημείο όπου είχε σταματήσει, δείχνοντας εμφανώς καλύτερα. Σύμφωνα με το γραφείο του, αισθάνθηκε αδιαθεσία πιθανότατα επειδή αφυδατώθηκε λόγω της παρατεταμένης ορθοστασίας και της ζέστης.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM