Φάρσα ο συναγερμός στο αεροδρόμιο της Γενεύης - Γυναίκα προσπάθησε να εμποδίσει το συζύγό της να ταξιδέψει

Φάρσα ο συναγερμός στο αεροδρόμιο της Γενεύης - Γυναίκα προσπάθησε να εμποδίσει το συζύγό της να ταξιδέψει Facebook Twitter
0

Σε φάρσα γυναίκας που ήθελε να εμποδίσει τον σύζυγό της να ταξιδέψει αποδίδουν οι ελβετικές και οι γαλλικές αρχές το συναγερμό που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Κουαντρέν της Γενεύης.

«Χθες το βράδυ μια γυναίκα τηλεφώνησε στο τελωνείο του αεροδρομίου της Γενεύης. Είπε ότι σήμερα ένα πρόσωπο που θα μετέφερε μια βόμβα θα βρισκόταν στον γαλλικό τομέα του αεροδρομίου» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εισαγγελικές αρχές της Γενεύης.

Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα τηλεφωνούσε από τη γαλλική πόλη Ανεσί, που απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα από τα ελβετικά σύνορα.

Γάλλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι απ' όπου προερχόταν το τηλεφώνημα και βρήκαν εκεί τη γυναίκα η οποία παραδέχτηκε ότι εκείνη είχε ειδοποιήσει τις αρχές, εξηγώντας ότι «ήθελε να εμποδίσει το ταξίδι του συζύγου της», χωρίς ωστόσο να δοθούν περτα διευκρινίσεις.

Η φάρσα προκάλεσε την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο αεροδρόμιο και τη μαζική κινητοποίηση των γαλλικών και των ελβετικών αστυνομικών δυνάμεων.

Πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει το αεροδρόμιο και όλα τα οχήματα γίνονταν εξονυχιστικές έρευνες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές. Οι περισσότερες είσοδοι του αεροδρομίου είχαν κλείσει και όσοι επιβάτες κατάφερναν να φτάσουν μέχρι εκεί υποβάλλονταν ξανά σε έλεγχο ταυτοτήτων. Παρά τις καθυστερήσεις και τα δρακόντεια μέτρα, το αεροδρόμιο λειτουργούσε κανονικά.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, θα διωχθεί ποινικά τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελβετία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM