Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία έλαβε άδεια για αποχώρηση των μελών των οικογενειών του προσωπικού

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία έλαβε άδεια για αποχώρηση των μελών των οικογενειών του προσωπικού Facebook Twitter
0

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα ανακοίνωσε ότι έλαβε την άδεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την εθελούσια αποχώρηση των μελών των οικογενειών του προσωπικού στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

 

Η κήρυξη στην Τουρκία κατάστασης έκτακτης ανάγκης επίσης ώθησε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να αλλάξει το καθεστώς, ανακοίνωσε η πρεσβεία σε ηλεκτρονικό μήνυμα ασφαλείας που απέστειλε στους Αμερικανούς που διαμένουν στην Τουρκία.

 

"Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, αμερικανικοί πολίτες στην Τουρκία μπορεί να παρατηρήσουν μια αύξηση της δράσης και των περιορισμών εκ μέρους της αστυνομίας και του στρατού όσον αφορά τις μετακινήσεις", ανέφερε η πρεσβεία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ