Nέα σφαγή στη Βαγδάτη: Στους 21 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας

Nέα σφαγή στη Βαγδάτη: Στους 21 οι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας Facebook Twitter
2

Ο αριθμός των νεκρών από τη βομβιστική επίθεση που έγινε νωρίτερα σήμερα στη Βαγδάτη αυξήθηκε στους 21, με τους τραυματίες να είναι τουλάχιστον 35, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

 

Την ευθύνη για την επίθεση αυτή, ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, όταν βομβιστής αυτκτονίας ανατινάχθηκε σε σημείο ασφάλειας των αρχών, στο προάστιο Χαντιμίγια.

 

Από την έκρηξη έπαθε καταστροφές το κτίριο του σταθμού ελέγχου, αλλά και οχήματα που βρίσκονταν εκεί.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπάρχει στον Guardian και στη Huffington Post. Φαίνεται πως βομβαρδίστηκε χωριό βόρεια της πόλης Manbij, όπου διεξάγονται μάχες ανάμεσα στους Σύρους αντάρτες και τον ISIS. Η συριακή αντιπολίτευση πάντως ζήτησε να σταματήσουν προσωρινά οι επιδρομές μέχρι να ξεκαθαριστεί το συμβάν.
Πριν λιγες μερες οι αμερικανοι εριξαν βομβες στη Συρια και σκοτωσαν 80 αμαχους. Γιατι δεν διαβασαμε για αυτο πουθενα? Υπηρχε μονο στο twitter #prayforsyria