ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Πληροφορίες για νεκρό Έλληνα στο μακελειό στο Μόναχο

Πληροφορίες για νεκρό Έλληνα στο μακελειό στο Μόναχο Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία Γ. Παππάς η βαυβαρική αστυνομία δίνει κι έναν Έλληνα μεταξύ των θυμάτων της χθεσινής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο.

Από την επίθεση υπάρχουν δέκα νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του μακελάρη, ο οποίος αυτοκτόνησε σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Το γερμανικό ARD μετέδωσε πριν λίγη ώρα ότι τα 8 θύματα του «χτυπήματος» είναι ηλικίας 14-21 ετών και μια γυναίκα 45 ετών.

H αστυνομία του Μονάχου ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ενδείξεις για θρησκευτικά ή πολιτικά κίνητρα για την πράξη του 18χρονου Ιρανογερμανού.

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή παράγινε το κακό, στο φβ ειδικά, με όσους λένε "για ποιό λόγο είναι είδηση που ήταν και ένας Έλληνας νεκρός, γιατί να αναφερθεί, πιο πολυ αξία έχει η ζωή του;, όλοι ανθρωποι είμαστε, γιατί να διαχωριζόμαστε με βάση εθνικότητα κτλπ", μάθετε ΑΥΤΟ: ΌΛΟΙ οι θάνατοι και των 9 το ίδιο τραγικοί ήταν!!Αλλά ξέρετε, δεν είναι πρωτοτυπία των Ελληνικών ΜΜΕ αυτό, όλα το κάνουν. Τα γαλλικά ανέφεραν αν υπήρχε γάλλος, εμείς για έλληνα κτλπ. Πάντα έτσι γίνεται και δεν είναι λάθος. Γενικές πληροφορίες είναι που και η αστυνομία θέλει να ξέρει και ο κόσμος. Ηλικία, ιδιότητα και εθνικότητα πάντα - τίποτα προσβλητικό. Έλεος πια. Λυπάμαι που σας χαλάω την ουτοπία αλλά δν υπάρχει μια παγκόσμια ενιαία χώρα αλλά διάφορα έθνη κράτη που μεν συνεργάζονται αλλά και ενδιαφέρονται για τους δικούς τους.Πχ το Ελληνικό Γενικό Προξενείο εκεί πέρα να το κλείσουμε? Έψαξε να βρεί αν υπήρχαν ελληνικά θύματα αφού πρώτα ενημερώθηκε για όλους. Τι θα έψαχνε? Αν υπάρχουν αμερικάνικα ας πούμε? Γενικά το θέμα με την υπηκοοτητα μη το βλεπετε τόσο εχθρικά, όλοι ανήκουμε κάπου με το ανάλογο ενδιαφέρον. Απαγάγουν υπηκοο γερμανό τουρίστα στην Ινδονησία. Ποιος θα παει να τον φερει πίσω, Ελλάδα, Πολωνία πχ? Όχι φυσικά (εκτός κ αν ζητηθεί βοήθεια που αφου ειμαστε ολοι ανθρωποι θα δοθεί) Μη βλέπετε ΠΑΝΤΟΥ ρατσισμό επειδή αναφέρεται η εθνικότητα. Μην τα βλέπετε όλα άσπρο μαύρο. Δλδ ακούτε σκοτώνονται 10 άτομα, 1 Έλληνασ ανάμεσα. Και ειστε πες κ ελληνας μοναχου. Δν θα πεις αυτόματα πω κριμα...σωπα ρε κ δικός μας? Ποιος ηταν, απο που ηταν? Είναι νορμαλ..