Αστυνομία Μονάχου: Bρήκαμε άνδρα που αυτοκτόνησε- Μάλλον ήταν ο μοναδικός δράστης

Αστυνομία Μονάχου: Bρήκαμε άνδρα που αυτοκτόνησε- Μάλλον ήταν ο μοναδικός δράστης Facebook Twitter
1

Επισήμως οι νεκροί είναι 10 (μεταξύ των οποίων και ένας άνδρας που πιθανολογείται πως είναι δράστης) και ο αριθμός των τραυματιών είναι 21 όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου πριν λίγο. Η κατάσταση κάποιων εκ των τραυματιών κρίνεται ως σοβαρή.

Η σημαντικότερη εξέλιξη που μεταδίδεται επισήμως είναι πως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σορός που βρέθηκε νωρίτερα ανήκει σε άνδρα που αυτοκτόνησε και πως πιθανολογεί πως ήταν ο μόνος δράστης του μακελειού.

Λεπτομέρειες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Αστυνομία στις 3πμ (ώρα Ελλάδος).

Αμέσως μετά τις ανακοινώσεις ξεκίνησε και πάλι σταδιακά η επαναλειτουργία των μμμ που είχαν σταματήσει τα δρομολόγια τους αμέσως μετά το συναγερμό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά ούτε δωδεκαθειστής, ούτε Βουδιστής, ούτε Χριστιανός, ούτε ακροδεξιός, ούτε άθεος ήταν ο δράστης.Ισλαμοφασίστας ήταν όπως και όλες τις προηγούμενες φορές.Συνεχίστε όμως οι πυροβολημένοι φασιστεροί να ψάχνετε γωνία στο δεκάρικο για να δικαιολογήσετε τα εγκλήματα τους...