Oι ΗΠΑ βράβευσαν την Kύπρια υπαστυνόμο Ρίτα Σούπερμαν για τον αγώνα της ενάντια στο trafficking

Oι ΗΠΑ βράβευσαν την Kύπρια υπαστυνόμο Ρίτα Σούπερμαν για τον αγώνα της ενάντια στο trafficking Facebook Twitter
1

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βράβευσαν διά του υπουργού των Εξωτερικών Τζον Κέρι, με τον τίτλο «Trafficking in Person 2016 Hero» την Κύπρια υπαστυνόμο, Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, υπεύθυνη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων της κυπριακής Αστυνομίας.

Οι Αμερικανοί βράβευσαν την κ. Σούπερμαν στο πλαίσιο προγράμματος για άτομα ανά τον κόσμο που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αγώνα κατά της εμπορίας προσώπων.

Στην ετήσια έκθεση των ΗΠΑ για την εμπορία προσώπων για το 2016, η Κυπριακή Δημοκρατία κατατάσσεται στην πρώτη βαθμίδα, έχοντας κάνει μεγάλα βήματα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σύμφωνα με το κυπριακό υπουργείο Εσωτερικών, βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε το ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η προσαγωγή και καταδίκη των εμπόρων, ενώ έχει θεσμοθετηθεί η διαδικασία χειρισμού των θυμάτων, έχουν ενισχυθεί οι δομές και έχουν βελτιωθεί οι μορφές στήριξης που παρέχονται στα θύματα. Ταυτόχρονα έχει προχωρήσει σημαντικά η  και κατάρτιση των προσώπων που χειρίζονται περιπτώσεις θυμάτων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια