ΗΠΑ: Ένα τεράστιο φίδι φοβίζει τους κατοίκους σε πόλη του Μέιν

ΗΠΑ: Ένα τεράστιο φίδι φοβίζει τους κατοίκους σε πόλη του Μέιν Facebook Twitter
0

Το φόβο έχει σκορπίσει στην περιοχή Westbrook του Μέιν, ένα τεράστιο φίδι που εμφανίστηκε νωρίς την Τετάρτη να καταβροχθίζει έναν κάστορα στις όχθες ποταμού όπου παίζουν παιδιά και ταΐζουν τις πάπιες.

Το φίδι που έχει μήκος σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 3,5 μέτρα και οι κάτοικοι το ονόμασαν Wessie, εξαφανίστηκε μετά το γεύμα του και από τότε δεν το είδε κανείς.

Η εμφάνιση του έχει προκαλέσει ανησυχία σύμφωνα με το CBS, καθώς οι κάτοικοι φοβούνται για τα παιδιά τους που κολυμπούν στο ποτάμι.

Ήδη για την ενημέρωση και για τυχόν νέα εμφάνιση του ερπετού έχει δημιουργηθεί και hashtag στο Twitter αλλά και ένας ψεύτικος λογαριασμός για την Wessie.

Σύμφωνα με τις αρχές που καλούν τους κατοίκους να είναι πλέον προσεκτικοί, το φίδι ίσως έχει εξαφανιστεί επειδή τα ερπετά αυτά παραμένουν αδρανή για 1-2 ημέρες όταν καταναλώσουν κάποιο μεγάλο θηλαστικό.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ