ΗΠΑ: Ζευγάρι κατηγορείται για κακοποίηση του βρέφους τους, που βρέθηκε με κοκαΐνη στον οργανισμό του μέσω του θηλασμού

ΗΠΑ: Ζευγάρι κατηγορείται για κακοποίηση του βρέφους τους, που βρέθηκε με κοκαΐνη στον οργανισμό του μέσω του θηλασμού Facebook Twitter
2

Κατηγορίες κακοποίησης του βρέφους τους αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι τηλεοπτικών δημοσιογράφων στην Αριζόνα, καθώς τα τεστ στην 4 μηνών κόρη τους ήταν θετικά στην ανίχνευση κοκαΐνης.

Η μητέρα Krystin Lisaius, η οποία εργάστηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό KGUN-TV πριν λήξει η απασχόλησή της, έκανε χρήση κοκαΐνης σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, 12 ώρες πριν θηλάσει την κόρη της, πιστεύοντας ότι αυτό ήταν αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να μην επηρεαστεί το μωρό της .

Το ζευγάρι έφερε το παιδί στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα που παρουσίασε, αλλά αρχικά αρνήθηκαν να επιτρέψουν τις εξετάσεις αίματος που έπρεπε να πραγματοποιηθούν.

Εκπρόσωποι από το Γραφείο της Παιδικής Πρόνοιας και του Τμήματος Ερευνών της Ασφάλειας πήραν τελικά ένα δείγμα ούρων από το παιδί και βρήκαν την παρουσία της κοκαΐνης στον οργανισμό του.

Η αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου και βρήκε μικρή ποσότητα του ναρκωτικού, καθώς και εργαλεία για τη χρήση του.

Ο σύζυγος αρχικά αρνήθηκε ότι παίρνει κοκαΐνη, ωστόσο αργότερα παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση κάθε έξι εβδομάδες μαζί με τη γυναίκα του.

ΗΠΑ: Ζευγάρι κατηγορείται για κακοποίηση του βρέφους τους, που βρέθηκε με κοκαΐνη στον οργανισμό του μέσω του θηλασμού Facebook Twitter

Το παιδί είναι τώρα στη φροντίδα ενός συγγενή του ζευγαριού και αναμένεται να συνέλθει πλήρως, ενώ οι γονείς του έχουν περιορισμένη πλέον πρόσβαση σε αυτό.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού δήλωσε ότι θα ήταν αδικία αν πήγαιναν στη φυλακή αφού ήδη πήραν ένα σκληρό μάθημα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM