"Ποτέ σεξ στο αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο" - Η προειδοποίηση αστυνομικών της Σουηδίας που έγινε viral

"Ποτέ σεξ στο αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο" - Η προειδοποίηση αστυνομικών της Σουηδίας που έγινε viral Facebook Twitter
1

Οι αστυνομικές αρχές της Σουηδίας συνέστησαν σήμερα στους ερωτευμένους που δεν διστάζουν να εκφράζουν το πάθος τους μέσα στα αυτοκίνητά τους, να μην ξεχνούν ποτέ ότι θα πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις και να δένουν το χειρόφρενο.


Αφορμή για την πρωτότυπη σύσταση η οποία έγινε μέσω Twitter, στάθηκε το ατύχημα ενός ζευγαριού που βρέθηκε σε μια πλαγιά επειδή είχε ξεχάσει να δέσει το χειρόφρενο. Το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε, αλλά το όχημα υπέστη μεγάλη ζημιά.

Η αστυνομία του νησιού Σέντερμαλμ δημοσιοποίησε τη συμβουλή αναρτώντας στο Twitter τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που κατέληξε στο τέρμα ενός γκρεμού, στη συνοικία Τάντο.


"Ξέχασαν το χειρόφρενο όταν τους συνεπήρε το πάθος. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα. Σε όλα τα επίπεδα", έγραψε η υπηρεσία 


Οι Viktor Adolphson και Johan Säfström, οι δύο αστυνομικοί που χειρίζονται τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Twitter είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και εν μέρει χάρη σ' αυτούς η σελίδα έχει περισσότερους από 65.000 followers.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια