10 παιδιά τραυματίστηκαν από κεραυνό στο Παρίσι

10 παιδιά τραυματίστηκαν από κεραυνό στο Παρίσι Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
1


Δέκα παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε το απόγευμα στο Πάρκο Μονσό στα κεντρικά του Παρισιού, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος του 8ου διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας Βενσάν Μπαλαντί.


«Υπάρχουν προς το παρόν ένδεκα τραυματίες, δυστυχώς δέκα παιδιά και ένας ενήλικας που τα συνόδευε. Εχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα τα βγάλουν πέρα», είπε διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά έχουν υποστεί εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κεραυνός χτύπησε σε σημείο όπου ήταν σε εξέλιξη παιδικό πάρτι,  στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα).


Τα παιδιά, ήταν ηλικίας μεταξύ 7 και 14, και μετά το ξέσπασμα της καταιγίδας είχαν σταθεί κάτω από ένα δέντρο για να προφυλαχθούν από το νερό. Έξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά, μεταδίδουν τα γαλλικά δίκτυα. 

Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε περιοχές της Γαλλίας, αλλά όχι για το Παρίσι.

 

Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών τα Σαββατοκύριακα.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια