Iνδή γέννησε το πιο βαρύ κοριτσάκι του κόσμου

Iνδή γέννησε το πιο βαρύ κοριτσάκι του κόσμου Facebook Twitter
0

Iνδή γέννησε το πιο βαρύ κοριτσάκι του κόσμου Facebook Twitter

Το πιο βαρύ κοριτσάκι του κόσμου γέννησε μια 19χρονη Ινδή με καισαρική τομή. Το παιδί γεννήθηκε 6 κιλά και 800 γραμμάρια, όσο δηλαδή είναι ένα παιδί περίπου 6 μηνών.

Η μητέρα του Ναντίνι ζυγίζει 94 κιλά και έχει ύψος 1.83 μέτρα ενώ και ο σύζυγός της Ααρούν είναι ψηλός και με πολλά κιλά.

 «Κάνω 25 χρόνια αυτή τη δουλειά και έχω ξεγεννήσει άπειρες γυναίκες. Έχω συναντήσει πολλά κατά τη διάρκεια μια γέννας, αλλά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο μαιευτήρας δρ. Βενκατές Ραχού.

Το πιο βαρύ νεογέννητο που έχει καταγραφεί ποτέ γεννήθηκε το 1879 στον Καναδά και ήταν αγοράκι που ζύγιζε 10 κιλά και 350 γραμμάρια. Πέθανε μερικές ώρες αργότερα από επιπλοκές.  Το βαρύτερο υγιές μωρό γεννήθηκε το 1955 στην Ιταλία και ζύγιζε 9 κιλά και 800 γραμμάρια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM