ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Tο dark mode για το Instagram είναι εδώ - Πώς το ενεργοποιείς

Tο dark mode για το Instagram είναι εδώ - Πώς το ενεργοποιείς Facebook Twitter
0

Το Instagram διέθεσε την επιλογή λειτουργίας dark mode καθώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να προσθέσουν την δυνατότητα στις εφαρμογές τους.

Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής είναι παρόμοια με τους αντιπάλους του Instagram ενώ ήδη την διαθέτουν Facebook, Viber, Twitter και Pinterest. 

Μετά την αναβάθμιση των λογισμικών iOS 13 και Android 10 για iPhones και Android κινητά αντίστοιχα, το μαύρο θέμα θα εμφανιστεί αυτόματα σε όσους χρήστες έχουν κάνει update την εφαρμογή και έχουν ενεργοποιημένο το dark mode στις συσκευές τους.

- Για να ενεργοποιήσετε το dark mode στο iOS επιλέξτε Settings > Display > Brightness > Dark.

- Στο Android επιλέξτε Settings > Display > Advanced > Dark (στις Android συσκευές τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή).

Το dark mode είναι χρήσιμο ειδικότερα όταν θέλετε να μειώσετε τη φωτεινότητα του Instagram τη νύχτα και τώρα μπορείτε να απαλλαχτείτε από το φωτεινό λευκό background. 

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM