Το νέο Surface Pro της Microsoft είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής των φορητών συσκευών της Apple

Το νέο Surface Pro της Microsoft είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής των φορητών συσκευών της Apple Facebook Twitter
Το νέο Surface Pro υπόσχεται 50% περισσότερη ενέργεια στο απόθεμα της μπαταρίας του, η οποία μπορεί να παρέχει μέχρι 13,5 ώρες συνεχούς video προβολής.
0

Εάν είχατε την τύχη να δουλέψετε ποτέ με το Surface Pro 4 της Microsoft – ή ακόμη κι αν απλά το είχατε τεστάρει στο σταντ κάποιου καταστήματος – ξεχάστε ό,τι είχατε δει γιατί το νέο μοντέλο του 2017 έρχεται σαν μια σπουδαία αναβάθμιση στη φορητή οικογένεια της Microsoft. Μια αναβάθμιση που όχι μόνο αξίζει την προσοχή όλων μας, αλλά που έρχεται να αλλάξει για πάντα ό,τι ξέραμε για τη φορητή εργασία. Μπορεί το εξωτερικό του σώμα να φαίνεται πολύ οικείο, αλλά οι εσωτερικές αναβαθμίσεις στην αρχιτεκτονική του είναι εκείνες που εγγυώνται την υπεροχή του.

Αρχικά, το νέο Surface Pro υπόσχεται 50% περισσότερη ενέργεια στο απόθεμα της μπαταρίας του, η οποία μπορεί να παρέχει μέχρι 13,5 ώρες συνεχούς video προβολής.

Επίσης, χάρη σε έναν από τους πρώτους Kaby Lake επεξεργαστές της Intel, τον Core i7-7700K με εξαιρετικές επιδόσεις στο overclocking, το Surface Pro αγγίζει ξέφρενα επίπεδα λεπτομερούς επεξεργασίας σε εικόνα και βίντεο, και αποκτά την ταυτότητα μιας παντοδύναμης μηχανής που συνδυάζει την ευκολία των tablet, τη φορητότητα των laptop και την τερατώδη δύναμη των desktop.

Η Surface Pen γραφίδα του, πολύ πιο ευαίσθητη από τις προηγούμενες, αποκρίνεται πιστά σε κάθε λεπτομέρεια των 3D εργαλείων, ενώ όλο το σύστημα είναι συμβατό με το Surface Dial, με την μοναδική προϋπόθεση πάντα ότι δουλεύτε γραφικά με το Surface Studio. Mε σκληρό δίσκο SSD 1Τ και 16 GB μνήμης RAM το Surface Pro της Microsoft είναι η πρώτη φορητή μηχανή που μπορεί να σταθεί με τόλμη απέναντι στην Apple.

Δυστυχώς για εκείνη, μπορεί να αντιμετωπίσει (με περισσότερη ευελιξία) και να συγκριθεί όχι μόνο με το iPad Pro αλλά και το MacBook Pro του 2016, μια από τις πιο ισχυρές φορητές μηχανές που υπάρχουν εκεί έξω.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM