Κλαυσίγελως με τους τραυματιοφορείς του ΑΕΛ-Εργοτέλης

Κλαυσίγελως με τους τραυματιοφορείς του ΑΕΛ-Εργοτέλης Facebook Twitter
1

Ένα κατά τα άλλα σοβαρό περιστατικό στο ματς μεταξύ ΑΕΛ και Εργοτέλη, διασκέδασε τόσο τους θεατές τους αγώνα, όσο και όλους όσοι είδαν -και ξαναείδαν- το κλιπ.

 

Στο 68ο λεπτό του αγώνα, ο μέσος των Κρητικών Λεονάρντο Κούτρης βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας να μεταφερθεί από το ιατρικό team.

Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν να βάλουν στο φορείο τον νεαρό παίκτη, αλλά η μεταφορά του στον πάγκο, αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη, με τον έναν εκ των δύο τραυματιοφορέων να είναι εντελώς άγαρμπος.

 

Τι είπε ο ίδιος ο παίκτης 

Λεονάρντο Κούτρης: «Με έβριζαν και γελούσαν»

Το «θύμα» του περιστατικού που πονούσε απ' το χτύπημα στα πλευρά, είδε δύο... άγνωστους να τον βάζουν με το ζόρι πάνω σε ένα φορείο και μετά να τον πετούν στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη μιλάει στο gazzetta.gr και αναφέρει πως τον έβριζαν και γελούσαν.

«Έγινε ένα φάουλ του Γιοβάνοβιτς που δεν έδωσε ο διαιτητής. Αν δείτε καλά τη φάση, με βρίσκει με τον αγκώνα του στα πλευρά και βρήκε νεύρο, με αποτέλεσμα να πονάει. Ήρθαν αρχικά παίκτες της Λάρισας να με σηκώσουν. Στη συνέχεια, χωρίς άδεια απ' τον διαιτητή, μπήκε το φορείο μέσα και αυτοί οι τύποι με έπιαναν από τα πόδια και τα χέρια για να με βάλουν στο φορείο και με έβριζαν. Μου έλεγαν «σήκω πάνω ρε μαλ... να βγεις έξω» και διάφορα τέτοια. Περίμενα τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, ο οποίος όταν εμφανίστηκε ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Πήγα να σηκωθώ και να βγω έξω με τον φυσιοθεραπευτή, με πιάνει ο πρώτος και με ρίχνει στο φορείο. Με σηκώνει με το ζόρι, πέφτει και με ξανά σηκώνει. Με έβριζαν. Έλεγαν «άντε τελείωνε». Με έβριζαν και γελούσαν και μετά με πέταξαν σαν σκουπίδι. Σαν σακούλα σκουπιδιών.

Είχαν μπει μάλιστα 7-8 οπαδοί μέσα και τους είδα, φοβήθηκα και σηκώθηκα γρήγορα και έφυγα. Ο φυσιοθεραπευτής τους έλεγε να ηρεμήσουν, τι είναι αυτά που κάνουν κι εκείνοι τον έβριζαν. Μετά το ματς ήρθε ο ένας και είπε συγνώμη, αλλά μου είπε κιόλας πως θα πρέπει να ντρέπομαι που πέφτω κάτω. Του είπα πως αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται και όχι εγώ. Πως είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε και πως θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή για όλα αυτά. Ήταν οπαδοί, δεν ήταν άνθρωποι ούτε της ομάδας, ούτε του γηπέδου. Ήταν καθαρά οπαδοί και δεν είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί και να κουβαλούν το φορείο».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
"Κλαυσίγελως" λέει και "σοκάρουν".Πείτε μου έναν που σοκαρίστηκε από την εικόνα ή έναν που έκλαψε με αυτήν (εκτός αν εννοείτε κλάμα από τα γέλια) και θα σας πω μπράβο. Όλοι λύθηκαν στα γέλια !