Ο Γιαννακόπουλος τώρα μετανιώνει

Ο Γιαννακόπουλος τώρα μετανιώνει Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
9


Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Παναθηναικού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα του Παναθηναικού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.  Ο κ. Γιαννακόπουλος σημειώνει πως ό,τι συνέβη δεν τον εκφράζει ως άνθρωπο, ενώ αναφέρει ότι επικοινώνησε προσωπικά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.



Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα μετά και από τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Η δήλωσή του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναικός:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.



Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Δυστυχως ολα αυτα δειχνουν το επιπεδο πολιτισμου μιας κοινωνιας. Και αυτο στην Ελλαδα ειναι ανυπαρκτο. Απο το κακο στο χειροτερο. Και για αυτο δεν φταιει κανενα μνημονιο και καμμια Μερκελ, μονο το στραβο τους το κεφαλι.
Κολοτούμπας μεν σε όσα διπλωματικά έγραψε αλλά και σαφή συγνώμη δεν τον άκουσα να ζητάει. Δεν ξέρω τι είπε κατ ιδίαν στον Σπανούλη - μάλλον δεν είπε τίποτα γιατί αποκαλύφθηκε ότι δεν τον βρήκε λέει και άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του (!!!) - αλλά η συμπεριφορά του προσβάλει όλο το φίλαθλο κόσμο, όλη την κοινή γνώμη. Διερωτώμαι όμως, αν δεν είχε καταγραφεί να βρίζει τόσο ελεεινά τον Σπανούλη, τα παιδιά του, τη γυναίκα του, θα ζήταγε συγνώμη ή τώρα θα έκανε το παπί και θα έβγαινε και καταγγελτικός οτι φταίνε οι άλλοι? Ντροπή του γιατί φέρει ένα βαρύ όνομα στην ιστορία του Παναθηναικού και κατέχει μια επίσης βαριά ιδιότητα στο σύλλογο.
Ευτυχώς που δεν τον χαρακτηρίζει η πράξη αυτή.Γιατί δεν τον έχουμε συνηθίσει κιόλας.Ντρέπομαι για ακόμα μια φορά που αυτός ο τύπος είναι στη θέση που είναι και ρεζιλεύει μια ομάδα σαν τον Παναθηναικό.
Τώρα το μετανιώνει που κινήθηκε αυτεπάγγελτα ο αθλητικός εισαγγελέας για τις βρισιές και τις απειλές του Γιαννακόπουλου κατά του Σπανούλη. Εσείς πιστεύετε ότι αν δεν είχε κληθεί για απολογία ο Γιαννακόπουλος από τον αθλητικό εισαγγελέα, θα είχε προβεί σε αυτή την δήλωση; Εγώ, όχι.