Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.»

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.» Facebook Twitter
6
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.» Facebook Twitter

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 22-2-2015 στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα «ΠΑΟ-ΟΣΦΠ»

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα κρατώντας στο δεξί του χέρι μεταλλική αλυσίδα και έναν 26χρονο, ο οποίος επίσης είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλυμμένα πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου full face χρώματος πράσινου λευκού (ριγέ) και κρατούσε στο δεξί του χέρι φωτοβολίδα. Οι δύο προαναφερόμενοι, από κοινού με άλλα άτομα, εξαπέλυσαν επιθέσεις με βαρέα αντικείμενα και φωτοβολίδες σε βάρος μελών της αποστολής αθλητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.» Facebook Twitter
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ανδρών που συμμετείχαν στα επεισόδια του αγώνα «Π.Α.Ο.- Ο.Σ.Φ.Π.» Facebook Twitter

Σε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 26χρονου στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) ζευγάρι παπούτσια, ένα (1) μπουφάν και ένα (1) παντελόνι χακί χρώματος, τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης από κοινού από δράστες οι οποίοι τέλεσαν τις πράξεις με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων και μη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή τετελεσμένη και εν αποπείρα και εναντίον αστυνομικών εντός αγωνιστικού αθλητικού χώρου, παράνομη κατοχή και ρίψη βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης και παράβαση του Νόμου «περί εξωσχολικού αθλητισμού».

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών συνεχίζεται.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
κάτι σαν το σε συλλαμβάνουμε γιατί φορούσες πράσινα σταράκια στην πορεία. Το θυμάστε;;; έλεος ρε. ηλεκτρονικό εισητήριο με ονο/νυμο πάνω και μόνο με ταυτότητα είσοδο στο γήπεδο.
Μία άσχετη λεπτομέρεια, η οποία όμως μου προκαλεί γέλιο αλλά και απογοήτευση σε τέτοιες "ξύλινες" ανακοινώσεις τις αστυνομίας και κάποιων άλλων φορέων: Η διπλή αναφορά του πλήθους των ευρημάτων ολογράφως και αριθμητικώς (ένα/1), λες και είναι το πιο κρίσιμο σημείο και δεν επιδέχεται παρανοήσεως! Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε (και ως φορολογούμενο για το αν πιάνουν τόπο τα χρήματά μου) το ΠΩΣ έγινε η ταυτοποίηση, και αν πραγματικά π.χ. οι κάμερες βοήθησαν σε αυτό, μια που όπως δείχνουν οι φωτογραφίες υπάρχουν κάμποσοι με παρόμοιο ντύσιμο και κουκούλα.
Τυπικές ανακοινώσεις είναι με μια χαρά δομή.Λεπτομέρειες για τον τρόπο ταυτοποίησης μην περιμένεις να σου βάλουν σε ανακοίνωση (το κάνουν αραιά και που βέβαια αλλά για άλλους λόγους).
Ο 36χρονος και ο 26χρονος λογικά θα είναι οργισμένα νιάτα,που τους κατέστρεψε τη ζωή η κρίση,που η ζωή του φέρθηκε σκληρα και το σύστημα..xxrrrrr...zzzz....xrrr...zzzzz.
Είχα ακούσει ότι η κάμερα προσθέτει κιλά, δεν ήξερα ότι προσθέτει και άτομα!Αυτοί οι δύο έκαναν τόση φασαρία; Τρομερό! Μπράβο στην Αστυνομία που επενέβη έγκαιρα και τους συνέλαβε!