Αναβολή της αγωνιστικής δράσης σε όλη την Ελλάδα

Αναβολή της αγωνιστικής δράσης σε όλη την Ελλάδα Facebook Twitter
8

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν οι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων της προσεχούς αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

H απόφαση πάρθηκε σαν ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη. Σύμφωνα με αυτή δεν θα υπάρξει καθόλου επίσημη αγωνιστική δράση, και όλοι οι αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και σε οποιοδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα, αναβάλλονται.

Η ανακοίνωση:

" Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής."

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Γιαννης Ανδριανος.Ακομη μια "τεραστια προσωπικοτητα"της συγχρονης Ελλαδας.Ο ανθρωπος ο οποιος εχει ως "κολοφωνα" της καρριερας του το οτι,ως διευθυντης του γραφειου του τοτε πρωθυπουργου Κωστα Καραμανλη, παρελαβε την περιβοητη "ροζ"κασεττα της ιστοριας Ζαχοπουλου απο τον "κομιστη"θεμο Αναστασιαδη !!!
"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού"...Θα υπάρξει και μέγιστη ή τελειώνει εδώ το πράγμα;Φήμες λένε ότι η πραγματική σκοπιμότητα πίσω από την αναβολή είναι η... αναβολή του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη (!) προς συμφέρον του Ολυμπιακού που χρειάζεται να ανασκουμπωθεί, ενώ η αντίπαλη ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε φόρμα.Ικετεύω αυτά που διαβάζω κι ακούω να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα αλλά από την άλλη, ικανούς τους έχω!
Φορο τιμης δεν αποδιδεις για την μνημη ενος ανθρωπου προβαινοντας σε αναβολη, αλλα με την συλληψη και την φυλακιση των ενοχων!Αληθεια τι ομαδα ειστε κυριε υφυπουργε?
Και τι θα γίνει με την αναβολή του πρωταθλήματος??Θα γυρίσει πίσω ο άνθρωπος??Ρε πάρτε επιτέλους αποφάσεις σοβαρές για τον Ελληνικό αθλητισμό.Αποφάσεις που θα υλοποιηθούν και θα εφαρμοστούν.Γιατί στην Ελλάδα και νόμους και κανόνες έχουμε...αλλά όλοι τους προσπερνάνε.
Ο υπουργός Πολιτισμού περίμενε να έχουμε νεκρό; Κανονικά όλες οι αθλητικές δραστηριότητες της χώρας θα έπρεπε να μην είχαν ξεκινήσει καν μέχρι να δικαστεί η μαφία που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σύμφωνα με στοιχεία Εισαγγελέα. Αν δεν αποκατασταθεί η αδικία και δεν τηρούνται οι νόμοι για παράγοντες, Παε και χούλιγκαν τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζονται. Διακοπή μιας αγωνιστικής και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Κροκοδείλια δάκρυα των ηθικών αυτουργών.