Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκού για το συμβάν στην εθνική εφήβων

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκού για το συμβάν στην εθνική εφήβων Facebook Twitter
0

Θέση πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το συμβάν σε αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ των εφήβων, όταν και ο ομοσπονδιακός προπονητής σε έξαλλη κατάσταση φαίνεται σε βίντεο να πετάει τη διαπίστευσή του στο πρόσωπο του παίκτη Αντώνη Κόνιαρη.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για "επικοινωνιακό παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη ενός 17χρονου" και δεν πείθεται από τις εξηγήσεις των πρωταγωνιστών.

Η ανακοίνωση:

"Mε μεγάλη μας έκπληξη, παρατηρούμε το τελευταίο 24ωρο μια οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης από μερίδα των ΜΜΕ, ενός γεγονότος που προκάλεσε αγανάκτηση και αλγεινή εντύπωση σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, αλλά και σε ανθρώπους που είναι γονείς. Η βιαιοπραγία του προπονητή της Εθνικής Εφήβων, σε βάρος του 17χρονου αθλητή, Αντώνη Κόνιαρη είναι αναμφισβήτητη, παρά τους όποιους επικοινωνιακούς χειρισμούς του ιδίου και του περιβάλλοντος του.

Ναι, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κάποτε έκανε διάλεξη εναντίον της βίας και τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε τυφλοί. Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι έκανε και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα μπορούσε κάλλιστα, να απολογηθεί λέγοντας ότι ήταν μια κακή στιγμή, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές. Είναι ανθρώπινο. Αντ' αυτού, με ασύλληπτο θράσος βγάζει τους πάντες τυφλούς και τρελούς.

Το γεγονός δε, ότι στην πλάτη ενός 17χρονου παιδιού παίζει επικοινωνιακό παιχνίδι, δήθεν για να προστατεύσει την ομάδα (η οποία κατά γενική παραδοχή είναι γεμάτη ταλέντο και υγεία) τον καθιστά επικίνδυνο, εγωκεντρικό που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το σύνολο, αλλά για το προφίλ του.

Τον καλούμε λοιπόν, να διαχειρίζεται πλέον αυτή τη σπουδαία ομάδα που έχει στα χέρια του, όπως αρμόζει σε προπονητή και παιδαγωγό και όχι να χτίζει διάφορα άλλοθι, ώστε να δικαιολογήσει τις αδυναμίες του. Επίσης, ως Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές γενικώς και όχι μόνο όταν συμβαίνουν σε αθλητές μας".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM