Ο προπονητής της εθνικής μας στο μπάσκετ επιτίθεται σε παίκτη του (video)

5

Αίσθηση προκάλεσε το επεισόδιο που είχε ο προπονητής της Εθνική Εφήβων του μπάσκετ Ηλίας Παπαθεοδώρου με παίκτη της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στην Ισπανία. Η εθνική μας πέτυχε μεγάλη νίκη με 89-85 επί των Ισπανών στην πρεμιέρα για το Ευρωμπάσκετ, όμως η συζήτηση είναι για την αντίδραση του προπονητή ο οποίος, όπως δείχνει και το βίντεο, πέταξε την κάρτα διαπίστευσης στο πρόσωπο του Αντώνη Κόνιαρη και επιχείρησε να τον χτυπήσει.   Στη συνέχεια ο Παπαθεοδώρου φαίνεται να σπρώχνει και τον Βασίλη Μουράτο που μόλις είχε γίνει αλλαγή.



 

 Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και ενώ η ομοσπονδία επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: ''Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής''.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Κόνιαρης ανέφερε: ''Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί''.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Απαράδεκτο!!!....Βέβαια ,τα ίδια και χειρότερα έκανε και ο Ιωαννίδης ο τότε άρχοντας των πάγκων με θύματα τον Λυπηρίδη με την σφαλιάρα που είχε φάει και τον Σιγάλα με το μπουκάλι στο κεφάλι....αλλά ποιός τα θυμάται αυτά πλέον?....
"...Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί."Δηλαδή να τους στηρίξουμε κι εμείς πετώντας τους αντικείμενα;
Τι να πει το παιδί που είναι και μάρτυρας το καημένο.Όμως ακόμα και έτσι να είναι και η εικόνα να ξεγελά τόσο πολύ και να μη τον πέτυχε, οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες. Από την στιγμή που ξεκίνησε προς την κατεύθυνση του παιδιού μέχρι να φτάσει εκεί πέρασαν 8 δευτερόλεπτα. Χρόνο ατελείωτος για να δαμάσει τον «εκνευρισμό» του.