Επτά συλλήψεις στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Επτά συλλήψεις στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού Facebook Twitter
4

Επτά άτομα συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια που ξέσπασαν πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο.

Οι οπαδοί επιτέθηκαν με μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ και έγινε χρήση δακρυγόνων.

Επίσης, ακόμη άτομο συνελήφθη μετά την λήξη του αγώνα, επειδή πέταξε πέτρες εναντίον αστυνομικών ενώ συνελήφθη και οπαδός ο οποίος πριν αρχίσει ο αγώνας έριξε ψάρια στον πάγκο των παικτών του Ολυμπιακού.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θελω να σχολιασω το χθεσινο "καφριλικι".Για καταστασεις,ομως, οπως οι χθεσινες ,οι οποιες μας εξευτελιζουν παγκοσμιως,δεν καταλογιζω ευθυνες παρα μονον στην Πολιτεια και στα οργανα της,και στους ποδοσφαιροπαραγοντες.Οι τελευταιοι υπευθυνοι ειναι οι οργανωμενοι οπαδοι,οι οποιοι ,ουτως η αλλως, συνηθως "αγονται και φερονται"απο τους ισχυρους οικονομικα παραγοντες και τα ΜΜΕ τα οποια αυτοι ελεγχουν.Απλα εχω μια-δυο αποριες.Συνεληφθη,λεει,ο οπαδος που εριξε τα ψαρια στον παγκο του Ολυμπιακου.Απορια πρωτη.Πως βρεθηκε ενας απλος οπαδος ,με μια σακουλα ψαρια στο χερι,στον παγκο του φιλοξενουμενου ελαχιστα πριν τον αγωνα ;Απορια δευτερη.Με ποια (ποινικη) κατηγορια ακριβως συνεληφθη ;Διοτι"φθορα ξενης περιουσιας"δεν υφισταται.Σωματικη βλαβη,ουτε.Εργω εξυβρισει ; Μμμμμ....Δεν στεκεται,διοτι η λεξη "γαυρος"δεν ειναι υβριστικη,αλλωστε οι Ολυμπιακοι αυτοαποκαλουνται ετσι.Και δεν μπορω να σκεφθω κατι αλλο.
ολα αυτα που συνεβησαν ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας μας. ουτε η φυλακη ειναι η λυση γιατι ειδαμε ποσοι εχουνε μπει φυλακη απο αυτους τους καφρους! ΚΑΝΕΙΣ! απο ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΕΑΝ λοιπον ΚΑΘΕ φορα που γινονταν επεισοδια υπηρχε τεραστιο χρηματικο προστιμο, αποκλεισμο της εδρας για 5 αγωνες ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΤΕΙΑ κλπ.. και επρεπε η καθε ΠΑΕ να βαζει το χερι βαθεια στην τσεπη, θα σου ελεγα αν αφηνανε οι προεδροι τα καλωπαιδα να κανουν αυτα που κανουν. Ολα για τα λεφτα γινονται.. βαλτε τους να τα σκανε καθε φορα και θα σου πω αν θα ξαναγινουν επεισοδια