Η ΑΕΚ έπεσε και στο γήπεδο

Η ΑΕΚ έπεσε και στο γήπεδο Facebook Twitter
0

Ένα γκολ του Γιαννούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο και έστειλε την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας στη Β’ Εθνική, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την έφεση που άσκησε η ομάδα στην απόφαση του Πειθαρχικού για την εισβολή οπαδών της στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Οι κιτρινόμαυροι παίκτες αποχώρησαν με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο και η ιστορική ομάδα μετά από 89 χρόνια λαμπρής ιστορίας στην Α Εθνική, υποβιβάζεται για πρώτη φορά στη Β Εθνική.

 Πριν από το ξεκίνημα του αγώνα οι οπαδοί της ομάδας δημιούργησαν «θερμό» κλίμα, κλείνοντας τη λ. Δεκελείας και βάζοντας φωτιά σε κάδους.

Η μόνη περίπτωση να σωθεί η ΑΕΚ, μοιάζει με θαύμα αφού πρέπει να δικαιωθεί στην έφεση της για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, και στο τρίλεπτο που απομένει να παίξει με την ομάδα της Θράκης να πετύχει δύο γκολ, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ (0-1) μέχρι το λεπτό της διακοπής του αγώνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ