Μπλάτερ: «Είναι κρίμα αυτό που κάνουν σε Ελλάδα και Κύπρο»

Μπλάτερ: «Είναι κρίμα αυτό που κάνουν σε Ελλάδα και Κύπρο» Facebook Twitter
1

Επικριτικά για την πολιτική της Ε.Ε. και υποστηρικτικά για την Ελλάδα και την Κύπρο μίλησε ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Γιόζεφ Μπλάτερ, σε συνέντευξη του με θέμα τον ρατσισμό και το ποδόσφαιρο: «Η Κύπρος είναι μία χώρα με ένα εκατ. πληθυσμό, από τον οποίο πήραν τα χρήματα του. Φαντάζεστε να γινόταν αυτό στην Ελλάδα των 10 εκατ. ή την Ισπανία των 50! Στα πολύ πρώιμα χρόνια μου στο σχολείο έμαθα ότι όταν θες να βοηθήσεις κάποιον, συνεισφέρεις οικονομικά, ώστε να κάνει επενδύσεις. Τότε θα επαναφέρει τα οικονομικά του με επενδύσεις και θα σου τα δώσει πίσω από τα κέρδη του. Το να πληρώνεις όμως εσύ το χρέος του, τότε κάνει ον άλλον εξαρτημένο από σένα. Είναι κρίμα αυτό που κάνουν σε αυτές τις χώρες!», είπε ο Μπλάτερ.

Για τα ρατσιστικά φαινόμενα στα γήπεδα και την αντιμετώπισή τους ανέφερε ότι αν ψηφιζόταν ένα αυστηρό μέτρο, τότε χούλιγκαν από την άλλη ομάδα θα μπορούσαν να δημιουργούν προσχεδιασμένα επεισόδια σε αντίπαλες ομάδας. Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ ανέφερε ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης του φαινομένου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια