Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
SOOC
0

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κατάφερε σήμερα η ΑΕΚ, μετά την επικράτηση της με 2-0 επί της ομάδας του Λεβαδειακού. 

Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, ολόκληρο το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι, με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να πανηγυρίζουν έξαλλα στον αγωνιστικό χώρο. 

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Τάσος Μπακασέτας .

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
SOOC

Οι πανηγυρισμοί των παικτών συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.


Αν δε αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τη ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου, η ομάδα του Χιμένεθ θα στεφθεί πρωταθλήτρια για 12η φορά στην ιστορία της, 24 χρονια μετά την τελευταίο της πρωτάθλημα το 1994.

Η ΑΕΚ έψαξε το γκολ από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Μπακασέτας απείλησε μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο για να ακολουθήσουν οι ευκαιρίες των Λιβάγια (2΄) και Γιακουμάκη (10΄).


Η πίεση των γηπεδούχων ανταμείφθηκε στο τελικά στο δωδέκατο λεπτό.  

Στο γύρισμα του Λόπες, η μπάλα βρήκε το χέρι του Νιάσε κι ο διαιτητής Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα, για το 1-0 από τον Μπακασέτα. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Γιακουμάκη δεν βρήκε στόχο για να ακολουθήσει ένα καλό διάστημα για τον Λεβαδειακό.

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
SOOC

Από το 19΄ ως το 26΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Πέτρο Γιακουμάκη, Μητρόπουλο και Σαβαντόγκο ωστόσο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα η εστία του Μπάρκα. Η «Ένωση» ανέλαβε ξανά τα ηνία και είχε δοκάρι στο ημίωρο, καθώς στην προσπάθεια του Λόπες, ο Αντιλέχου παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια να απομακρύνει.


Τελικά, το 2-0 ήρθε στο 33΄, όταν από συνδυασμό των Μπακάκη-Λιβάγια-Γιακουμάκη η μπάλα στρώθηκε στον Μπακασέτα που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Επασί για δεύτερη φορά!


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και η ΑΕΚ «κλείδωσε» μαθηματικά το πρωτάθλημα. 

Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ