Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τις επιθέσεις και απειλές σε αθλητικούς συντάκτες στο γήπεδο της Τούμπας

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τις επιθέσεις και απειλές σε αθλητικούς συντάκτες στο γήπεδο της Τούμπας Facebook Twitter
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ και δημοσιογράφος της NOVA Μανώλης Βογιατζάκης. (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
0

Την επίθεση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ, εναντίον του δημοσιογράφου της NOVA Μανώλη Βογιατζάκη εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

«Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, καλώντας τις αρμόδιες αρχές «να πράξουν ότι είναι απαραίτητο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή (11/3) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.

Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM