Κονέ: Αθλιότητες ΄όσα έγιναν στην Τούμπα- Ο Σαββίδης απείλησε τον διαιτητή

Κονέ: Αθλιότητες ΄όσα έγιναν στην Τούμπα- Ο Σαββίδης απείλησε τον διαιτητή Facebook Twitter
1

Για «αθλιότητες» έκανε λόγο ο Παναγιώτης Κονέ, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση λίγη ώρα μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο μέσος της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά: «Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, έδωσε οφσάιντ, τσαντίστηκε ο Βιεϊρίνια, μετά μπήκε ο κ. Σαββίδης μέσα, απείλησε τον διαιτητή, δεν ξέρω αν το έκανε με το όπλο του. Δεν γίνεται να βγούμε μετά, να παίξεις τι; Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, εμείς ήρθαμε να παίξουμε και τελείωσε λίγο περίεργα το ματς.

Ο κ. Κομίνης μας είπε "θα πάρω την απόφασή μου έξω". Ποιος ο λόγος να βγούμε έξω για να μας πει εκεί την απόφασή του. Ήταν λίγο περίεργα. Έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ό,τι συμβαίνει στο εξωτερικό είναι άλλη κουβέντα.

Αν μιλήσω σαν φίλαθλος δεν πιστεύω πως έπρεπε να κατέβει ο Σαββίδης στο γήπεδο, αυτά είναι, σε εισαγωγικά, αθλιότητες. Έπρεπε το παιχνίδι να κριθεί στο γήπεδο. Τώρα πολλά λέγονται, πολλά γράφονται.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ έδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, το δείξαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου νικήσαμε με παίκτη λιγότερο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω αν θα κατάφερναν να αντέξουν την πίεση του πρωταθλήματος».

 
Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ