Η ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση - Ετοιμάζει φάκελο με εικόνες και βίντεο του Σαββίδη με όπλο

Η ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση - Ετοιμάζει φάκελο με εικόνες και βίντεο του Σαββίδη με όπλο Facebook Twitter
0

Άμεσες θα είναι νομικές ενέργειες των ανθρώπων της ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταγγείλει τον ΠΑΟΚ τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και στις UEFA και FIFA.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει ήδη φάκελο με βίντεο, φωτογραφίες και άλλα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Oι παράγοντες της ΑΕΚ διαρρέουν πως είναι αποφασισμένοι να πάνε μέχρι τέλους το θέμα του Σαββίδη.

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουν στοιχεία ο σχετικά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, το όπλο, τις απειλές που υποστηρίζουν πως εξαπέλυσε προς τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη, αλλά και την παρουσία μπράβων, με σκοπό να τα στείλει σε FIFA, UEFA και Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ενωσης, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα λόγω της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τονίζουν παράλληλα πως, ό,τι και να γραφεί τελικά στο φύλλο αγώνα, την τελική απόφαση για την τύχη του ματς θα πάρει η αθλητική δικαιοσύνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ θα επιδιώξει την υπέρ της κατακύρωση του ντέρμπι.

Λίγο νωρίτερα, από την Ενωση διέρρεαν ότι «εμείς μπάλα με όπλα δεν παίζουμε», κάνοντας ευθεία αναφορά σε φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Σαββίδη να φέρει όπλο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM