Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι νίκησε την ΑΕΚ 1-0, λόγω διακοπής του αγώνα! Facebook Twitter
2

Ο διαιτητής Κομίνης ενώ αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Βαρέλα στο 90', ύστερα από δύο ώρες στα αποδυτήρια, άλλαξε απόφαση, κατακύρωσε το γκολ και ζήτησε από την ΑΕΚ να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ένωση αρνήθηκε επικαλούμενη την οπλοφορία Σαββίδη κι ο διαιτητής φέρεται να αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με ευθύνη της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Κομίνης αρχικά είχε δείξει σέντρα, αλλά στη συνέχεια αφού συμβουλεύτηκε το βοηθό του Ποντίκη υπέδειξε οσφάιντ τον Μαουρίτσιο θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος επηρέαζε τη φάση.


Αμέσως έπεσαν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι ακολούθησε το ντου του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση και οπλοφορώντας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν με τον Βιεϊρίνια να αντιδρά, αλλά τελικά τον διαιτητή Κομίνη (που όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ φέρεται να δέχθηκε απειλές από τον κ. Σαββίδη) να πηγαίνει στα αποδυτήρια όπου ύστερα από δύο και πλέον ώρες διαβουλεύσεων είχαμε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Αν και από τον  ΠΑΟΚ διαρρέουν ότι ο Κομίνης έληξε το ματς με σκορ 1-0, η ΑΕΚ λέει ότι περιμένει να δει  το φύλλο αγώνα και ότι ο λόγος της διακοπής είναι «η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλα και μπράβους».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια