Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter
1

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με τον Βαρέλα στο 90΄, με υπόδειξη του βοηθού Ποντίκη, το γκολ δε μέτρησε για να ακολουθήσει αλαλούμ στον αγωνιστικό χώρο.

Στο γήπεδο μπήκε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζητούσε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής Κομίνης μπροστά σε αυτή την κατάσταση πήρε τους συνεργάτες του και μπήκαν στα αποδυτήρια, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν όλοι στον αγωνιστικό χώρο ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ αυτή την ώρα είναι στα αποδυτήρια.

 

Τι συνέβη

Το παιχνίδι βρισκόταν στο 84', όταν μετά από κόρνερ ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Το γεγονός ωστόσο πως ο Μαουρίτσιο βρέθηκε πάνω στη γραμμή, την ώρα που η μπάλα μετά την κεφαλιά του Πορτογάλου αμυντικού κατευθυνόταν στα δίχτυα του Μπάρκα, έκανε τον Κομίνη και τον βοηθό να έχουν δεύτερες σκέψεις και να συζητούν αν το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Μετά από περίπου 10' κι αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν προλάβει να πανηγυρίσουν και να μαζευτούν, όπως και αυτοί της ΑΕΚ, γύρω από τον διαιτητή, αυτός αποφάσισε την ακύρωση του γκολ.

Ο Σαββίδης μπήκε με όπλο στο γήπεδο και λέει στους παίχτες να φύγουν - Αλαλούμ στην Τούμπα Facebook Twitter

Η απόφαση προκάλεσε την «έκρηξη» του Ιβάν Σαββίδη, που από τα επίσημα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο εξαγριωμένος, ζητώντας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από το γήπεδο, εξαιτίας της απόφασης να ακυρωθεί το γκολ.

Το gazzetta αναφέρει μάλιστα πως ο Σαββίδης έκανε  νοήματα με τα χέρια του προς τον Κομίνη, σαν να του λέει «τελείωσες»! Ο Λούμπος Μίχελ ήταν εξίσου θυμωμένος, κάνοντας με τη σειρά του λεκτική επίθεση στον διαιτητή.

Πάντως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έκανε κίνηση να μείνει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο για να παίξει και να τελειώσει το ματς με την ΑΕΚ, την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης ζητούσε αποχώρηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ gazzetta.gr

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM